På vei inn i moderne mobilitet

MOBILITET/13. november 2017

På vei inn i moderne mobilitet

Alstom har en visjon om smart mobilitet; reisene skal ha flyt, være effektive og attraktive. Selskapet går fra å være togprodusent til å bli en tilrettelegger for moderne mobilitet.


– Vi må ha tro på fremtiden. Alstom skal være arkitekter for nye mobilitetsløsninger, sier Henri Poupart-Lafarge, konsernsjef i Alstom.
Les hele saken

IT/ 8. november 2016

Peab Anläggning satser stort på Gemini-løsninger

Peab Anläggning, Powel Construction og Geocon signerte nylig en langsiktig avtale om utviklingssamarbeid og lisenser for løsningene «Gemini Terreng» og «Gemini Oppmåling». Avtalen innebærer en kraftig økning i antall lisenser for Peab Anläggning og et stort antall ekstra timer i forhold til programvareutvikling fra Powel sin side.

Stavanger blir en smartere by

INFRASTRUKTUR/ 8. september 2016

Stavanger blir en smartere by

Gjennom Triangulum-prosjektet – som ledes av det tyske forskningsinstituttet Fraunhofer IAO – skal Stavanger, Manchester og Eidhoven over en femårsperiode utvikle smarte løsninger innenfor mobilitet, IKT og energi. I forlengelsen av prosjektet skal konsepter replikeres til følgebyene Leipzig, Praha og Sabadell.

Bedre informasjonsflyt med Gemini 3D Felt

VEI/19. april 2016

Bedre informasjonsflyt med Gemini 3D Felt

Gjennom nettbrettet kan du jobbe direkte i originale prosjektdata og modeller fra Gemini. En av dem som har tatt i bruk 3D Felt er Espen Røed Dahl, fagansvarlig i Zenith Survey. Han jobber med prosjektering innenfor totalentrepriser og har dessuten ansvar for all programvare som Zenith bruker.

Last flere saker