Hilde Nordskogen blir ny administrerende direktør i WSP Norge AS.
Hilde Nordskogen blir ny administrerende direktør i WSP Norge AS. (Foto: WSP Norge AS)

WSP Norge AS får ny administrerende direktør

Hilde Nordskogen kommer fra stillingen som direktør for samferdsel og byutvikling i Rambøll, og tiltrer som ny administrerende direktør i WSP 1. november 2018.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Knut Jonny Johansen fortsetter i stillingen frem til Nordskogen overtar, og vil fra det tidspunktet overta som styreleder i WSP Norge AS, en stilling som i dag tilhører Magnus Meyer, leder for WSP Sverige, Norden og Europa fastland.

– Det føles veldig riktig å gi stafettpinnen videre til Hilde. Hilde bringer med seg masse erfaring og kompetanse, og hun har både evne og vilje til å utvikle og løfte WSP i Norge videre. Jeg vil fortsatt være i WSP, men er klar for at nye krefter overtar den operative ledelsen, sier Knut Jonny.  

Hilde har i tillegg til sittende stilling som direktør for samferdsel og byutvikling i Rambøll Norge, også vært direktør for region øst i samme selskap. Hun har ti års erfaring som byggherredirektør i Statsbygg, og har også vært avdelingsdirektør i samferdselsetaten i Oslo kommune. I tillegg har hun erfaring fra Vegdirektoratet og åtte års anleggserfaring fra Statens Vegvesen.

– WSP sier at ledernes oppgave er å gjøre medarbeiderne gode. I det ligger å sette mål, opprettholde en god kultur og legge til rette for at medarbeiderne får brukt sin kompetanse og kunnskap. Dette gleder jeg meg å ta fatt på! WSP med Knut Jonny i spissen har kommet meget godt i gang i Norge. Nå gleder jeg meg til å ta stafettpinnen videre - med energi og entusiasme, uttaler Hilde om sin nye rolle i WSP.

VEGTEKNOLOGI/ 9. april 2019

Informasjon i sanntid om alle på veien

– Trafikksentral sør har informasjon i sanntid fra alle som har vår teknologi installert, og som befinner seg ute på veien. Dette letter informasjon til publikum, og gir en bedre produksjonsflyt og flåtestyring for alle som gjør en jobb ute på veien – både sommer og vinter. Les hele saken

TEKNOLOGI/ 9. april 2019

Nordmann testpilot for utvikling av teknologi

– Det er klart det var moro å bli spurt, og enda morsommere å være med på prosessen. Det var mye spennende som skjedde, og mye å sette seg inn i. Men resultatet ble veldig bra, og jeg synes jo at det er litt artig å ha vært med på utviklingen. Les hele saken

Til toppen