Hilde Nordskogen blir ny administrerende direktør i WSP Norge AS.
Hilde Nordskogen blir ny administrerende direktør i WSP Norge AS. (Foto: WSP Norge AS)

WSP Norge AS får ny administrerende direktør

Hilde Nordskogen kommer fra stillingen som direktør for samferdsel og byutvikling i Rambøll, og tiltrer som ny administrerende direktør i WSP 1. november 2018.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Knut Jonny Johansen fortsetter i stillingen frem til Nordskogen overtar, og vil fra det tidspunktet overta som styreleder i WSP Norge AS, en stilling som i dag tilhører Magnus Meyer, leder for WSP Sverige, Norden og Europa fastland.

– Det føles veldig riktig å gi stafettpinnen videre til Hilde. Hilde bringer med seg masse erfaring og kompetanse, og hun har både evne og vilje til å utvikle og løfte WSP i Norge videre. Jeg vil fortsatt være i WSP, men er klar for at nye krefter overtar den operative ledelsen, sier Knut Jonny.  

Hilde har i tillegg til sittende stilling som direktør for samferdsel og byutvikling i Rambøll Norge, også vært direktør for region øst i samme selskap. Hun har ti års erfaring som byggherredirektør i Statsbygg, og har også vært avdelingsdirektør i samferdselsetaten i Oslo kommune. I tillegg har hun erfaring fra Vegdirektoratet og åtte års anleggserfaring fra Statens Vegvesen.

– WSP sier at ledernes oppgave er å gjøre medarbeiderne gode. I det ligger å sette mål, opprettholde en god kultur og legge til rette for at medarbeiderne får brukt sin kompetanse og kunnskap. Dette gleder jeg meg å ta fatt på! WSP med Knut Jonny i spissen har kommet meget godt i gang i Norge. Nå gleder jeg meg til å ta stafettpinnen videre - med energi og entusiasme, uttaler Hilde om sin nye rolle i WSP.

DRONER/21. januar 2019

Norsk Dronesenter etablert

Helt på slutten av 2018 ble selskapet Norsk Dronesenter etablert. Selskapet har som målsetning å fasilitere for test og utprøving av dronesystemer i Norge og Europa. Utviklingen av dronesystemer holder en høy takt, men det finnes ikke mange egnede steder i Europa for test og utprøving. Les hele saken

BOMPENGER/18. januar 2019

Firepartiregjeringen: Skritt i riktig retning på bompenger

Samferdsel, bompenger og infrastruktur vies mye plass i den nye regjeringsplattformen for regjeringen utgått av Høyre, Venstre, Frp og Krf. -De signaliserer tiltak som kan få ned bompengebelastningen med om lag 1 milliard årlig. Men det gjenstår å se om folk vil merke noe til lavere bompenger i hverdagen sin, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF. Les hele saken

VEG/17. januar 2019

Nye Veier får tre nye vegstrekningar

– Nye Veier vart etablert for å bygge vegar i Noreg på ein betre og meir effektiv måte slik at vi får meir veg for pengane. Selskapet har så langt levert gode resultat. Regjeringa ønsker no å gje selskapet ansvaret for å bygge ut tre nye vegstrekningar. Eg har stor tru på at Nye Veier vil bygge ut desse strekningane på ein rask og kostnadseffektiv måte, seier samferdselsminister Jon Georg Dale. Les hele saken

Til toppen