Det skal bygges nytt dobbeltspor på strekningen og prosjektet involverer arbeid innen grunn, spor, telecom, elektro og signal.
Det skal bygges nytt dobbeltspor på strekningen og prosjektet involverer arbeid innen grunn, spor, telecom, elektro og signal. (Foto: NRC Group)

Vinner stor jernbanekontrakt i Sverige

NRC Group er tildelt en kontrakt fra Trafikverket i Sverige for utvidelse av fraktlinjen gjennom Hallsberg i Sverige.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Det skal bygges nytt dobbeltspor på strekningen og prosjektet involverer arbeid innen grunn, spor, telecom, elektro og signal. Kontrakten har en verdi på rundt 273 millioner svenske kroner og skal utføres av NRC Groups svenske datterselskap.

- Prosjektet involverer hele tjenestespekteret innen utbygging av jernbane og bekrefter vår sterke posisjon som totalentreprenør innen bane, sier Øivind Horpestad, administrerende direktør i NRC Group.

- Vi har hatt en veldig hyggelig start på året, med tildeling av ytterligere to andre prosjekter denne uken. Dette lover bra, fortsetter han.

Hallsberg ligger på Västra Stambanen, hovedlinjen mellom Stockholm og Gøteborg. Arbeidet skal etter planen starte opp i mars i år, med forventet ferdigstillelse høsten 2021.  

Tildelingen er gjenstand for en 10-dagers klagefrist, og en endelig signering av kontrakten kan først skje etter utløpet av denne perioden.

JURIDISK/21. juni 2018

Involvering av entreprenører og rådgivere – mer vei for pengene!

I anleggsbransjen er konfliktnivået høyt. Dette er kostnadskrevende. Staten skal de neste 10 årene investere 933 milliarder kroner på vei og bane. Dette er dine og våre penger, og bør ikke brukes på konflikter – men på mer vei og bane av god kvalitet. Mulighetene ligger der, vi må bare tørre å utnytte dem. Les hele saken

Til toppen