Verdens avgjort beste arbeidstøy!

Verdens avgjort beste arbeidstøy!

– Vi forhandler flere typer arbeidstøy. Men jeg mener faktisk at Helly Hansen sin kolleksjon er det beste vi kan tilby. Både design og materialforståelse er helt i en egen klasse.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Albert E Olsen, som er salgsleder i Trondheim for «Norges Industrivarehus» er ikke i tvil: Det er Helly Hansen som er den virkelige «stjerna» i deres sortiment. Og det sier han vel vitende om at han har et bredt spekter å tilby kundene sine:

Helly Hansen

– Jo, jeg tror det er mange som er enige med meg om at Helly Hansen sin kolleksjon er verdens beste arbeidstøy. De har en forankring mot kontinentet når det gjelder både stofftyper og design som i sum gjør at kolleksjonen deres er i en særklasse. Vi har tilbudt klær fra Helly Hansen i en årrekke, og er alltid litt ekstra stolte når vi kan legge fram deres forskjellige alternativer for kundene våre.

– Og hvordan blir de mottatt?

– Vi anbefaler jo at folk tester og kjenner litt på hvilke klær som passer dem, og folk velger litt forskjellig. Det er jo det som er spennende med å jobbe med klær, nemlig å kunne gi folk en skikkelig mulighet til å velge. Vi kommer med råd, og så er det opp til kundene våre, understreker Olsen.

Prisbilde

– Men det er vel slik at Helly Hansen sine klær er veldig dyre?

– Det er en utbredt misforståelse. Helly Hansen har nemlig en veldig bred kolleksjon, der også de som er ute etter litt rimeligere varianter kan finne noe de trives med. Så det er mange muligheter, som jeg var inne på. Når det er sagt, har nettopp HH et tilbud som kan bidra til at du får en helt annen arbeidshverdag.

Vi ser at stadig flere håndverkere og anleggsfolk tar inn over seg hvor mye bedre de kan få det gjennom å kle seg riktig.

–Hva betyr det?

–Vi menn har jo aldri hatt skikkelig greie på hvordan vi skal kle oss, ikke sant? «Rørleggersprekken» er et begrep som ikke har kommet tilfeldig. Det må det bli en slutt på, ikke sant? Og om man går inn i Helly Hansen sin 3-lags filosofi, kan vi kaste bomullsklærne, og utnytte den avanserte stoffene som Helly Hansen kan by på. Man kan ikke unngå å bli imponert over de løsningene som kan tilbys gjennom den gjennomtenkte og ikke minst brede kolleksjonen de har utarbeidet. Her hos oss har vi som jeg var inne på hatt et samarbeide med dem i en årrekke, og jeg må si at jeg blir imponert ganske ofte. Ikke at jeg vil snakke negativt om noen av konkurrentene, for det har skjedd en sterk utvikling når det gjelder stoffer og modeller hos hele bransjen i de seinere årene. Likevel er jeg villig til å holde en ekstra knapp på Helly Hansen sin stoff-forståelse i kombinasjon med det ofte geniale designet. 

Bedre hverdag

– Du var inne på at folk får en bedre hverdag. Hva legger du i det?

– Den som har vært ute i litt ruskete vær en kald morgen og hatt en tung oppgave å gjennomfør, vet helt garantert hva jeg snakker om. For dette er arbeidstøy i ordets egentlige betydning: Den 3-lagsfilosofien som jeg fortalte om, skaper i sum en følelse hos den som velger å satse fullt ut på klær fra Helly Hansen, så oppleves det nesten som en helt ny verden. Man kjenner seg bedre, man jobber lettere og ikke minst: Man holder seg tørr og varm helt gjennom de vanskeligste værtyper.

– Hva kommer dette av?

– Det er som jeg var inne på, snakk om langvarig utviklet kompetanse og vilje til å lage arbeidstøy som skal være helt i toppen når det gjelder kvalitet og bruksopplevelse. At mannfolk ikke vet hvordan vi skal kle oss, må det som sagt bli en endring på, og jeg tror at arbeidsklær fra Helly Hansen også vil bidra til det. Vi ser at stadig flere håndverkere og anleggsfolk tar inn over seg hvor mye bedre de kan få det gjennom å kle seg riktig, smiler han.

  Foto: Julia Naglestad / Studio B13

– Så det er virkelig sant dette med at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær?

– I alle fall er det slik at vanskelige værforhold må takles av arbeidsfolk både i bygg og anleggssektoren hele tiden, og ved å velge skikkelig arbeidstøy vil man ikke bare jobbe mer enkelt, man vil gjøre seg selv en tjeneste rent helsemessig til og med.

– Kanskje vi også burde være litt mer forfengelige?

– Hehe, nå er det nok en del av oss gutta som er nokså forfengelige, selv om vi kanskje ikke vil vedgå det. For vi ser nemlig stadig når folk handler hos oss at det kommer spørsmål som ganske så sikkert betyr at man er opptatt av hvordan man tar seg ut også. Og det finnes etterhvert en god del arbeidstøy som også ivaretar den siden av saken. Likevel er det jo grunnen til at vi er på jakt etter arbeidstøy som bør være aller viktigst: Vi ønsker å finne tøy som sikrer oss at vi har en lettere arbeidsdag, kjenner oss varme og tørre, og rett og slett føler oss vel. Og da er nettopp Helly Hansen sin kolleksjon et meget bra alternativ, sier Albert E Olsen til slutt.

VEGTEKNOLOGI/ 9. april 2019

Informasjon i sanntid om alle på veien

– Trafikksentral sør har informasjon i sanntid fra alle som har vår teknologi installert, og som befinner seg ute på veien. Dette letter informasjon til publikum, og gir en bedre produksjonsflyt og flåtestyring for alle som gjør en jobb ute på veien – både sommer og vinter. Les hele saken

TEKNOLOGI/ 9. april 2019

Nordmann testpilot for utvikling av teknologi

– Det er klart det var moro å bli spurt, og enda morsommere å være med på prosessen. Det var mye spennende som skjedde, og mye å sette seg inn i. Men resultatet ble veldig bra, og jeg synes jo at det er litt artig å ha vært med på utviklingen. Les hele saken

Til toppen