Vegdirektøren tilbake i full jobb

Vegdirektøren tilbake i full jobb

Terje Moe Gustavsen ble sykmeldt i november i fjor da han fikk en sterk forverring av en revmatisk lidelse han har slitt med i en årrekke.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

I begynnelsen av september i år var Gustavsen delvis tilbake i jobb. Onsdag 21. oktober er han tilbake som vegdirektør på fulltid.

Klar for å avløse fungerende vegdirektør

- Denne dagen har jeg gledet meg enormt til. Jeg kjenner meg veldig klar for å avløse Lars Aksnes som på utmerket vis har fungert som vegdirektør i min sykdomsperiode, sier Gustavsen.

Lars Aksnes går nå tilbake til jobben som direktør for Styringsstaben i Vegdirektoratet.

Mange spennende oppgaver

- Det skjer utrolig mye spennende rundt Statens vegvesen nå. Det ser ut som om vi, igjen, vil få et historisk budsjett å jobbe med i 2016, vi skal fortsette den utrettelige jobben vi gjør med trafikksikkerhet, ny Nasjonal transportplan er like om hjørnet, vi skal jobbe videre for å bli en enda mer åpen og brukervennlig etat. Dette er bare et lite knippe av de spennende oppgavene jeg nå gleder meg til å ta fatt på, sier Gustavsen.

TUNNEL/23. januar 2019

Verdens lengste og dypeste tunnel

– Dette blir verdens lengste og dypeste tunnel, og det tar nok en tid før denne rekorden blir slått også. Foreløpig er den budsjettert til 16,8 milliarder kroner, og den vil redusere reisetiden mellom Bergen og Stavanger med hele 40 minutter. Det er et formidabelt prosjekt vi snakker om. Les hele saken

Til toppen