Vegdirektøren tilbake i full jobb

Vegdirektøren tilbake i full jobb

Terje Moe Gustavsen ble sykmeldt i november i fjor da han fikk en sterk forverring av en revmatisk lidelse han har slitt med i en årrekke.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

I begynnelsen av september i år var Gustavsen delvis tilbake i jobb. Onsdag 21. oktober er han tilbake som vegdirektør på fulltid.

Klar for å avløse fungerende vegdirektør

- Denne dagen har jeg gledet meg enormt til. Jeg kjenner meg veldig klar for å avløse Lars Aksnes som på utmerket vis har fungert som vegdirektør i min sykdomsperiode, sier Gustavsen.

Lars Aksnes går nå tilbake til jobben som direktør for Styringsstaben i Vegdirektoratet.

Mange spennende oppgaver

- Det skjer utrolig mye spennende rundt Statens vegvesen nå. Det ser ut som om vi, igjen, vil få et historisk budsjett å jobbe med i 2016, vi skal fortsette den utrettelige jobben vi gjør med trafikksikkerhet, ny Nasjonal transportplan er like om hjørnet, vi skal jobbe videre for å bli en enda mer åpen og brukervennlig etat. Dette er bare et lite knippe av de spennende oppgavene jeg nå gleder meg til å ta fatt på, sier Gustavsen.

JERNBANE/16. oktober 2018

Dobbeldekkertog som midlertidig løsning på Østfoldbanen blir for dyrt

Jernbanedirektoratet har nå konkludert i spørsmålet om innleie av dobbeltdekkertog kunne være en midlertidig løsning for å gi bedre passasjerkapasitet på Østfoldbanen. Grundige undersøkelser viser at dette blir for kostbart som en midlertidig løsning. Les hele saken

Til toppen