Tyrolit får ny adm. direktør for de nordiske landene

Tyrolit får ny adm. direktør for de nordiske landene

Den 15. august tiltrådte 42 år gamle Marie Lantz stillingen som ny administrerende direktør i Tyrolit. Hun blir ansvarlig for Sverige, Norge, Danmark og Finland, og får dessuten ansvar for økonomi og administrasjon i Estland.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Marie er utdannet siviløkonom og har jobbet som økonomisjef og finansdirektør i flere internasjonale selskaper innen ulike bransjer. Hun har erfaring fra tjeneste- og IT-sektoren, men også fra produksjonsselskaper innen medisinsk teknologi i Silex Microsystems AB og legemidler i Swedish Orphan Biovitrum AB.

Nå sist kommer Marie fra Intertrust, et stort internasjonalt konsulentfirma med hovedkontor i Nederland, der hun var finansdirektør og ansvarlig for økonomi og finans i de nordiske landene.

- Jeg er veldig glad for å bli tiltrodd jobben med å lede Tyrolit på det nordiske markedet, og ser frem til å styrke selskapet ytterligere. Jeg vil konsentrere meg om lønnsomheten, men også om å gjøre varemerket mer synlig ute i markedene, sier Marie.

Marie etterfølger Niklas Andersson.

TUNNEL/23. januar 2019

Verdens lengste og dypeste tunnel

– Dette blir verdens lengste og dypeste tunnel, og det tar nok en tid før denne rekorden blir slått også. Foreløpig er den budsjettert til 16,8 milliarder kroner, og den vil redusere reisetiden mellom Bergen og Stavanger med hele 40 minutter. Det er et formidabelt prosjekt vi snakker om. Les hele saken

Til toppen