Tyrolit får ny adm. direktør for de nordiske landene

Tyrolit får ny adm. direktør for de nordiske landene

Den 15. august tiltrådte 42 år gamle Marie Lantz stillingen som ny administrerende direktør i Tyrolit. Hun blir ansvarlig for Sverige, Norge, Danmark og Finland, og får dessuten ansvar for økonomi og administrasjon i Estland.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Marie er utdannet siviløkonom og har jobbet som økonomisjef og finansdirektør i flere internasjonale selskaper innen ulike bransjer. Hun har erfaring fra tjeneste- og IT-sektoren, men også fra produksjonsselskaper innen medisinsk teknologi i Silex Microsystems AB og legemidler i Swedish Orphan Biovitrum AB.

Nå sist kommer Marie fra Intertrust, et stort internasjonalt konsulentfirma med hovedkontor i Nederland, der hun var finansdirektør og ansvarlig for økonomi og finans i de nordiske landene.

- Jeg er veldig glad for å bli tiltrodd jobben med å lede Tyrolit på det nordiske markedet, og ser frem til å styrke selskapet ytterligere. Jeg vil konsentrere meg om lønnsomheten, men også om å gjøre varemerket mer synlig ute i markedene, sier Marie.

Marie etterfølger Niklas Andersson.

VANN/16. februar 2018

Vann vår usynlige ressurs

Vann er utgangspunktet for et sivilisert samfunn, men det glemmer vi. Et av de grunnleggende kravene i befolkningen er trygg drikkevannsforsyning slik at vi ikke utsettes for risiko. Men det er ingen selvfølge i fremtiden, forteller forsker Arve Heistad ved NMBU. Les hele saken

SAMFERDSELSPROSJEKTER/16. februar 2018

Kan gi halve befolkningen en grønnere bo- og transporthverdag

Ordførere og byråder fra de ni største byområdene kommer denne uken til Samferdselsdepartementet og Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Tema er de kommende forhandlingene mellom staten og byområdene om hvilke virkemidler og ressurser som skal inngå i byvekstavtalene. Målet for disse avtalene er bedre mobilitet og transportløsninger for innbyggerne, slik at veksten i persontransport tas med kollektivtransport, sykkel og gange. Les hele saken

Til toppen