Geir Ove Hansen (t.v) og Mats Kildal i TOOLS Harstad er i full gang med å bygge opp reoler med innredning til den nye butikken.
Geir Ove Hansen (t.v) og Mats Kildal i TOOLS Harstad er i full gang med å bygge opp reoler med innredning til den nye butikken. (Foto: TOOLS)

TOOLS åpner ny Harstad-avdeling

I februar rykker TOOLS inn igjen i Harstad og åpner dørene for sin nye butikk.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

– Harstad og omegn er et spennende og attraktivt område for oss. Vi har allerede en god kundemasse her som er kjent med TOOLS, og da er det viktig for oss å være til stede lokalt, sier regiondirektør Johnny Berg.

  1. februar skal den nye butikken til TOOLS i Harstad stå klar til å ta imot gamle og nye kunder i Mercurveien, et steinkast unna sentrum.

Bredt utvalg og uslåelig service

– Vi skal tilby markedets bredeste produktutvalg og en uslåelig service. Fokuset vårt i Harstad vil være samme som alltid: Vi skal bidra til å løse våre kunders utfordringer og hjelpe dem med å gjøre hverdagen enklere, sikrere og mer lønnsom, forteller Berg.

Fakta om TOOLS:

  • TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell.
  • Kjeden henvender seg til yrkesbrukere. Kundene jobber primært innen industri, olje & gass, bygg & anlegg og offentlig forvaltning.
  • I Norge har TOOLS-kjeden ca. 700 ansatte og består av 60 avdelinger over hele landet.
  • TOOLS AS er en del av Momentum Group, et skandinavisk industrikonsern som omsetter for ca. 5,5 milliarder kroner årlig.

Hos TOOLS Harstad vil kunden finne det samme, brede sortimentet som alltid har kjennetegnet TOOLS-kjeden: verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og annet industrielt forbruksmateriell til yrkesbrukere og proffmarkedet.

– Men selvfølgelig er alle kunder velkommen til handel hos oss, proff eller ei, sier TOOLS’ regiondirektør.

Skal vokse og bli flere

Ved åpning i februar vil to ansatte være på plass, men det skal raskt rekrutteres flere nye mennesker og kompetanse til TOOLS Harstad.

– Vi skal vokse og bli flere i løpet av kort tid, sier Johnny Berg.

Når dørene i februar åpnes i Mercurveien 37 er det imidlertid kun i midlertidige lokaler.

– Vi kommer i løpet av året til å flytte på oss, men det blir ikke langt. Vi flytter inn i nytt bygg som er under oppføring ved siden av og som skal stå ferdig i oktober. I Mercurveien 39 vil vi ha enda bedre plass og får da ca. 1200 kvadratmeter med butikk- og lagerlokale, forteller Berg.

JURIDISK/21. juni 2018

Involvering av entreprenører og rådgivere – mer vei for pengene!

I anleggsbransjen er konfliktnivået høyt. Dette er kostnadskrevende. Staten skal de neste 10 årene investere 933 milliarder kroner på vei og bane. Dette er dine og våre penger, og bør ikke brukes på konflikter – men på mer vei og bane av god kvalitet. Mulighetene ligger der, vi må bare tørre å utnytte dem. Les hele saken

Til toppen