Tildelt kontrakt på 34 millioner i Sverige
(Foto: NRC Group)

Tildelt kontrakt på 34 millioner i Sverige

Svenske Trafikverket har tildelt NRC Sverige AB, et heleid eid selskap av NRC Group ASA, en kontrakt for sporrelatert arbeid utenfor Norrköping i Sverige. Kontrakten er verdsatt til om lag 34 millioner kroner.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Oppdraget som NRC Group skal utføre innebærer flytting og utskifting av sporveksler, med tilhørende signalkiosk, infrastruktur for signal, elektro og telekommunikasjon samt nye transformatorer. Prosjektet er lokalisert ved Fiskeby ved Norrköping, og er en del av Sødra Stambanen på linjen mot Eksund. Kontrakten er en generalentreprise der NRC Group er hovedleverandør og står ansvarlig for hele tjenestespekteret fra prosjektledelse og baneteknikk til grunnarbeider. 

– Dette er den fjerde større kontrakten vi vinner i Sverige i år, og niende for hele konsernet, sier Øivind Horpestad, administrerende direktør i NRC Group. Det har gitt oss en veldig hyggelig start på året.

– Den økte aktiviteten stiller også større krav til oss og vår prosjektorganisasjon. Kvalitet i leveransene er og blir det viktigste for oss, legger Horpestad til.

Arbeidet vil ta omtrent åtte måneder å utføre, med planlagt oppstart i april 2018.

Frist for andre tilbydere å innlevere klage er 10 dager fra i dag, og formell avtale kan tidligst skje etter denne perioden.

TUNNEL/23. januar 2019

Verdens lengste og dypeste tunnel

– Dette blir verdens lengste og dypeste tunnel, og det tar nok en tid før denne rekorden blir slått også. Foreløpig er den budsjettert til 16,8 milliarder kroner, og den vil redusere reisetiden mellom Bergen og Stavanger med hele 40 minutter. Det er et formidabelt prosjekt vi snakker om. Les hele saken

Til toppen