Assemblins hovedkontor i Bjørnstjerne Bjørnsons gate 110 i Drammen.
Assemblins hovedkontor i Bjørnstjerne Bjørnsons gate 110 i Drammen. (Foto: Tobias Nordli / Assemblin)

Tilbake i Drammen

Etter flere år med hovedkontor i Lier, har Assemblin flyttet både det norske hovedkontoret og de lokale avdelingene i Buskerud inn i nye lokaler på Strømsø i Drammen kommune.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

– De siste årene har både prosjekt- og serviceavdelingene våre i Buskerud og Vestfold hatt en svært positiv utvikling og rekruttert mye folk. Da lokalene våre i Lier begynte å bli for små, var det naturlig for oss å sikte oss inn mot Drammen igjen, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen.

– Den sentrale beliggenheten ved E18 gir kort reisetid og lett adkomst til både Kongsberg, Oslo og Sandefjord. Vi har mye aktivitet i dette området og har også et avdelingskontor i Sandefjord, sier han.

Sykehuset i Tønsberg

Innflyttingen i nye lokaler skjedde rett over nyttår, og utsiktene for både Assemblin som selskap og de lokale avdelingene på vestsiden av Oslofjorden ser lysere ut enn på lenge.

– Tilgangen på jobber har vært usedvanlig god, og vi har gått inn i det nye året med rekordstor ordrereserve. Det største lokale oppdraget i tida framover er uten tvil kontrakten om det nye sykehuset i Tønsberg, men vi har også andre gode, lokale oppdrag som det nye jernbanehotellet i Drammen, Fjell skole, leilighetsprosjektet Anker hage og rammeavtalen om service og vedlikehold av rørinstallasjonene ved Vestre Viken helseforetak, sier Leif Stensrud, avdelingssjef for Assemblins prosjektavdelinger i Buskerud og Vestfold.

En milliard

På landsplan ligger Assemblin an til en volumøkning på godt over 100 millioner kroner i 2018.

– Det betyr at omsetningen nærmer seg en milliard. Resultatmessig er vi på god vei mot målsettingen om å stabilisere oss på 8 prosent. Det er et av de bedre resultatene i bransjen i Norge, sier Torkil Skancke Hansen.

VEGTEKNOLOGI/ 9. april 2019

Informasjon i sanntid om alle på veien

– Trafikksentral sør har informasjon i sanntid fra alle som har vår teknologi installert, og som befinner seg ute på veien. Dette letter informasjon til publikum, og gir en bedre produksjonsflyt og flåtestyring for alle som gjør en jobb ute på veien – både sommer og vinter. Les hele saken

TEKNOLOGI/ 9. april 2019

Nordmann testpilot for utvikling av teknologi

– Det er klart det var moro å bli spurt, og enda morsommere å være med på prosessen. Det var mye spennende som skjedde, og mye å sette seg inn i. Men resultatet ble veldig bra, og jeg synes jo at det er litt artig å ha vært med på utviklingen. Les hele saken

Til toppen