Teknisk godkjente membraner for vei og anlegg

Teknisk godkjente membraner for vei og anlegg

Icopals membraner for vei og anlegg har nye tekniske godkjenninger fra SINTEF Byggforsk.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Dette er viktig nå som selskapet skal vinne større andeler innen leveranse av produkter til anleggsmarkedet. Icopal er en betydelig leverandør til dette markedet i resten av Europa.

[factbox id="1"]

Icopal har lenge vært aktive i vei- og anleggsmarkedet med sine spesialmembraner. Disse løsningene er kjent som blant det ypperste innen membrantekking for de som skal bygge veier, broer, tuneller og parkeringsanlegg. Produktene kan også brukes til singelbelastede tak, jorddekkede konstruksjoner, i kulverter og andre undergrunnkonstruksjoner. De tekniske godkjenningene er et viktig kvalitetsstempel når de skal brukes i flere av landets viktigste infrastrukturprosjekter.

- Membraner for krevende norske forhold må ha den ypperste kvaliteten og mest robuste oppbyggingen. De skal tåle høye hastigheter og stor vektbelasting. Siden de brukes mye til noen av de mest kostbare prosjektene i landet, er det viktig at produktene holder tett uansett forhold, sier Jørn Davidsen som leder Icopals satsning mot markedet for vei, infrastruktur og anlegg.

- Vi mener at vi har markedets mest solide løsninger. Derfor kjører vi i gang en større satsning for å vinne enda større markedsandeler innen markedet for vei, anlegg, parkeringshus og lignende. Våre produkter gir tryggere løsninger og det mest varige og robuste resultatet, sier Davidsen.

Icopals produkter inneholder ikke miljøgifter i en mengde som vurderes som helse- eller miljøfarlig. Utlekking fra produktene påvirker heller ikke jord eller grunnvann negativt.

DRONER/21. januar 2019

Norsk Dronesenter etablert

Helt på slutten av 2018 ble selskapet Norsk Dronesenter etablert. Selskapet har som målsetning å fasilitere for test og utprøving av dronesystemer i Norge og Europa. Utviklingen av dronesystemer holder en høy takt, men det finnes ikke mange egnede steder i Europa for test og utprøving. Les hele saken

BOMPENGER/18. januar 2019

Firepartiregjeringen: Skritt i riktig retning på bompenger

Samferdsel, bompenger og infrastruktur vies mye plass i den nye regjeringsplattformen for regjeringen utgått av Høyre, Venstre, Frp og Krf. -De signaliserer tiltak som kan få ned bompengebelastningen med om lag 1 milliard årlig. Men det gjenstår å se om folk vil merke noe til lavere bompenger i hverdagen sin, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF. Les hele saken

VEG/17. januar 2019

Nye Veier får tre nye vegstrekningar

– Nye Veier vart etablert for å bygge vegar i Noreg på ein betre og meir effektiv måte slik at vi får meir veg for pengane. Selskapet har så langt levert gode resultat. Regjeringa ønsker no å gje selskapet ansvaret for å bygge ut tre nye vegstrekningar. Eg har stor tru på at Nye Veier vil bygge ut desse strekningane på ein rask og kostnadseffektiv måte, seier samferdselsminister Jon Georg Dale. Les hele saken

Til toppen