Styrker sin markedsposisjon

Styrker sin markedsposisjon

Nordic Roads AS styrker sin markedsposisjon med etterlengtet komplettering av produktutvalg. Nordic Roads har 01. Oktober 2018 inngått avtale med Bassam Jradi, og GET Solutions AS om overdragelse av virksomheten.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Avtalen innebærer at Bassam Jradi går inn som teknisk leder og salgsansvarlig hos Nordic Roads for produktgruppen «anleggsprodukter». GET Solutions AS avslutter fra samme dato all aktivitet i markedet. Bassam tar i tillegg til sin solide kunnskap og erfaring med seg sin kundebase, leverandøravtaler og varelager over til Nordic Roads på Jørpeland.

– Vi er stolte av å kunne fortelle at fra nå vil Nordic Roads være å betrakte som en totalleverandør for slitedeler. Nordic Roads har en ledende rolle i markedet veivedlikeholds produkter som det satses sterkt på å utvikle videre. Fra 1. okt. 2018 har vi altså også etablert oss med kvalitets produkter fra kjente og veletablerte leverandører av slitedeler til anleggsvirksomheten og annen masse-håndterende industri.

Bassam Jradi og Sigbjørn Vatland. Foto: Nordic Roads AS

Helt fra Nordic Roads i 2013 ble kjøpt ut (fra Scana Industrier) har det fra eiernes side vært et sterkt ønske om å ta steget fullt ut innen slitestål segmentet. Ved å få Bassam med på laget vil Nordic Roads bli en totalleverandør av slitestål. De nye produktene vil også gi oss enda større muligheter til å utvikle vårt allerede etablerte samarbeid med Nordic Bulk AS, og deres sterke posisjon i markedet.

– Vårt hovedfokus vil som tidligere være å gjøre oss fortjent til rollen som foretrukket leverandør til våre gamle og nye kunder. Basert på kvalitet, service og leveringspålitelighet.

Selv om det er nå jobben begynner, er Nordic Roads er svært fornøyd med situasjonen og ser store utviklingsmuligheter fremover.

INTERCITY/10. desember 2018

– Det er avgjørende viktig å tenke helhet

Mandag 26.november ble den offisielle byggestarten for dobbeltsporet fra Venjar på Gardermobanen til Eidsvoll Nord på Dovrebanen markert. – Det er avgjørende viktig å tenke helhet, sa samferdselsminister Jon Georg Dale ved anleggsstarten. – Derfor bygger vi nå først ut hele indre intercitynettet, deretter ytre intercity. Les hele saken

Til toppen