Styrker sin markedsposisjon

Styrker sin markedsposisjon

Nordic Roads AS styrker sin markedsposisjon med etterlengtet komplettering av produktutvalg. Nordic Roads har 01. Oktober 2018 inngått avtale med Bassam Jradi, og GET Solutions AS om overdragelse av virksomheten.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Avtalen innebærer at Bassam Jradi går inn som teknisk leder og salgsansvarlig hos Nordic Roads for produktgruppen «anleggsprodukter». GET Solutions AS avslutter fra samme dato all aktivitet i markedet. Bassam tar i tillegg til sin solide kunnskap og erfaring med seg sin kundebase, leverandøravtaler og varelager over til Nordic Roads på Jørpeland.

– Vi er stolte av å kunne fortelle at fra nå vil Nordic Roads være å betrakte som en totalleverandør for slitedeler. Nordic Roads har en ledende rolle i markedet veivedlikeholds produkter som det satses sterkt på å utvikle videre. Fra 1. okt. 2018 har vi altså også etablert oss med kvalitets produkter fra kjente og veletablerte leverandører av slitedeler til anleggsvirksomheten og annen masse-håndterende industri.

Bassam Jradi og Sigbjørn Vatland. Foto: Nordic Roads AS

Helt fra Nordic Roads i 2013 ble kjøpt ut (fra Scana Industrier) har det fra eiernes side vært et sterkt ønske om å ta steget fullt ut innen slitestål segmentet. Ved å få Bassam med på laget vil Nordic Roads bli en totalleverandør av slitestål. De nye produktene vil også gi oss enda større muligheter til å utvikle vårt allerede etablerte samarbeid med Nordic Bulk AS, og deres sterke posisjon i markedet.

– Vårt hovedfokus vil som tidligere være å gjøre oss fortjent til rollen som foretrukket leverandør til våre gamle og nye kunder. Basert på kvalitet, service og leveringspålitelighet.

Selv om det er nå jobben begynner, er Nordic Roads er svært fornøyd med situasjonen og ser store utviklingsmuligheter fremover.

VEGTEKNOLOGI/ 9. april 2019

Informasjon i sanntid om alle på veien

– Trafikksentral sør har informasjon i sanntid fra alle som har vår teknologi installert, og som befinner seg ute på veien. Dette letter informasjon til publikum, og gir en bedre produksjonsflyt og flåtestyring for alle som gjør en jobb ute på veien – både sommer og vinter. Les hele saken

TEKNOLOGI/ 9. april 2019

Nordmann testpilot for utvikling av teknologi

– Det er klart det var moro å bli spurt, og enda morsommere å være med på prosessen. Det var mye spennende som skjedde, og mye å sette seg inn i. Men resultatet ble veldig bra, og jeg synes jo at det er litt artig å ha vært med på utviklingen. Les hele saken

Til toppen