Styrker sin markedsposisjon

Styrker sin markedsposisjon

Nordic Roads AS styrker sin markedsposisjon med etterlengtet komplettering av produktutvalg. Nordic Roads har 01. Oktober 2018 inngått avtale med Bassam Jradi, og GET Solutions AS om overdragelse av virksomheten.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Avtalen innebærer at Bassam Jradi går inn som teknisk leder og salgsansvarlig hos Nordic Roads for produktgruppen «anleggsprodukter». GET Solutions AS avslutter fra samme dato all aktivitet i markedet. Bassam tar i tillegg til sin solide kunnskap og erfaring med seg sin kundebase, leverandøravtaler og varelager over til Nordic Roads på Jørpeland.

– Vi er stolte av å kunne fortelle at fra nå vil Nordic Roads være å betrakte som en totalleverandør for slitedeler. Nordic Roads har en ledende rolle i markedet veivedlikeholds produkter som det satses sterkt på å utvikle videre. Fra 1. okt. 2018 har vi altså også etablert oss med kvalitets produkter fra kjente og veletablerte leverandører av slitedeler til anleggsvirksomheten og annen masse-håndterende industri.

Bassam Jradi og Sigbjørn Vatland. Foto: Nordic Roads AS

Helt fra Nordic Roads i 2013 ble kjøpt ut (fra Scana Industrier) har det fra eiernes side vært et sterkt ønske om å ta steget fullt ut innen slitestål segmentet. Ved å få Bassam med på laget vil Nordic Roads bli en totalleverandør av slitestål. De nye produktene vil også gi oss enda større muligheter til å utvikle vårt allerede etablerte samarbeid med Nordic Bulk AS, og deres sterke posisjon i markedet.

– Vårt hovedfokus vil som tidligere være å gjøre oss fortjent til rollen som foretrukket leverandør til våre gamle og nye kunder. Basert på kvalitet, service og leveringspålitelighet.

Selv om det er nå jobben begynner, er Nordic Roads er svært fornøyd med situasjonen og ser store utviklingsmuligheter fremover.

JERNBANE/18. oktober 2018

Go-Ahead er tildelt kontrakten for Sørlandsbanen, Arendalsbanen og Jærbanen

Jernbanedirektoratet har besluttet at kontrakten for å stå for togtilbudet på Sørlandsbanen, Arendalsbanen og Jærbanen tildeles Go-Ahead Norge AS. Tre togselskap var med i sluttfasen av konkurransen og det var små forskjeller mellom dem. Les hele saken

JERNBANE/16. oktober 2018

Dobbeldekkertog som midlertidig løsning på Østfoldbanen blir for dyrt

Jernbanedirektoratet har nå konkludert i spørsmålet om innleie av dobbeltdekkertog kunne være en midlertidig løsning for å gi bedre passasjerkapasitet på Østfoldbanen. Grundige undersøkelser viser at dette blir for kostbart som en midlertidig løsning. Les hele saken

Til toppen