TETT SAMARBEID: Marius Johansen(t.v.) og Morten Dahl fra Utleiesenteret AS sammen med daglig leder Hans Olav Storkås og avdelingsdirektør Christian Skodde i NRC Group Norge AS etter at den nye kontrakten er undertegnet.
TETT SAMARBEID: Marius Johansen(t.v.) og Morten Dahl fra Utleiesenteret AS sammen med daglig leder Hans Olav Storkås og avdelingsdirektør Christian Skodde i NRC Group Norge AS etter at den nye kontrakten er undertegnet. (Foto: Torbjørn Tandberg)

Storkontrakt til Utleiesenteret

Utleiesenteret AS blir en av to hovedleverandører til storkonsernet NRC Group i Norge. Den nye avtalen har en verdi på over 50 millioner kroner.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Utleiesenteret AS, som har avdelinger i Drammen, Kongsberg, Oslo og på Gardermoen, er nå en av de største aktørene innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet med over 350 millioner kroner i omsetning samt 900 lifter og over 200 anleggsmaskiner til utleie.

Nå inngår utleieselskapet nok en storkontrakt. Denne gangen med NRC Group som er en ledende entreprenør innen baneinfrastruktur i Norge og Sverige med over 600 ansatte og en omsetning i fjor på 2,4 milliarder kroner. Selskapet, som har hovedkontor på Lysaker, har hatt en betydelig vekst de siste årene, og målet er å bli Nordens ledende entreprenør innen baneinfrastruktur.

Totalpakke

Nå har NRC Group Norge AS gått til det skrittet å sikre seg Utleiesenteret AS som en av to hovedleverandører av maskiner og utstyr. Onsdag ble det inngått en treårig avtale mellom de to partene med en samlet verdi på over 50 millioner kroner.

– Utleiesenteret fikk kontrakten i tøff konkurranse med en rekke av de største aktørene i Norge som vi har benyttet tidligere. Valget er gjort basert på en totalpakke der både pris, kvalitet, kapasitet, service og tilgjengelighet var viktige faktorer, opplyser avdelingsdirektør i NRC Group Norge AS, Christian Skodde. Avdelingsdirektør påpeker at det også var viktig at Utleiesenteret hadde en rekke sentrale lokasjoner på Østlandet.

– Vellykket satsing 

– Uteleiesenteret har et ønske om å styrke oss ytterligere innen bygg- og anlegg, og det er derfor veldig hyggelig at et stort selskap som NRC Group har valgt oss som en av to hovedleverandører i Norge. Det viser at satsingen har gitt resultater, sier salgs- og markedssjef i Utleiesenteret AS, Morten Dahl.

– Det er også verdt å merke seg at en av fordelene som ble trukket fram når det gjelder valget av Utleiesenteret er at vi nå har lokasjoner på fire sentrale steder på Østlandet. Dette viser at fusjonen og omorganiseringen har gitt en ønsket effekt, påpeker Dahl.

 

DRONER/21. januar 2019

Norsk Dronesenter etablert

Helt på slutten av 2018 ble selskapet Norsk Dronesenter etablert. Selskapet har som målsetning å fasilitere for test og utprøving av dronesystemer i Norge og Europa. Utviklingen av dronesystemer holder en høy takt, men det finnes ikke mange egnede steder i Europa for test og utprøving. Les hele saken

BOMPENGER/18. januar 2019

Firepartiregjeringen: Skritt i riktig retning på bompenger

Samferdsel, bompenger og infrastruktur vies mye plass i den nye regjeringsplattformen for regjeringen utgått av Høyre, Venstre, Frp og Krf. -De signaliserer tiltak som kan få ned bompengebelastningen med om lag 1 milliard årlig. Men det gjenstår å se om folk vil merke noe til lavere bompenger i hverdagen sin, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF. Les hele saken

VEG/17. januar 2019

Nye Veier får tre nye vegstrekningar

– Nye Veier vart etablert for å bygge vegar i Noreg på ein betre og meir effektiv måte slik at vi får meir veg for pengane. Selskapet har så langt levert gode resultat. Regjeringa ønsker no å gje selskapet ansvaret for å bygge ut tre nye vegstrekningar. Eg har stor tru på at Nye Veier vil bygge ut desse strekningane på ein rask og kostnadseffektiv måte, seier samferdselsminister Jon Georg Dale. Les hele saken

Til toppen