Stein & Gress AS endrer navn til Miljø & Støyskjerm AS

Stein & Gress AS endrer navn til Miljø & Støyskjerm AS

Stein & Gress AS bytter foretaksnavn. Innehaver Jens Gøtterup begyndte sin virksomhet som et anleggsgartnerfirma, men virksomheten har i de senere år arbeidet mest med støyskjermer og gjerder og derfor endrer selskapet nå foretaksnavn til MILJØ & STØYSKJERM AS. Person og eierkrets er uendret og det samme er produktsortiment og den rådgivning samt service, som Stein & Gress er kjent for.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

- I de senere år har selskapet primært hatt fokus på å bli et selskap som selger og monterer miljøvennlige støyskjermer, gjerder og byroms inventar. Vi har nå et av Norges største utvalg av fasader til støyskjermer, et stort lager, kort leveringstid og mange tusen m2 erfaring med montering av støyskjermer, sier grundlegger og innehaver Jens Gøtterup.

Foretaksnummer og kontaktdetaljer er det samme som før, og Jens Gøtterup understreker at han ser frem til å fortsette de gode relasjoner med såvel kjente som nye samarbeidspartnere.

MILJØ & STØYSKJERM AS leverer både til det offentlige og private marked, og alle prosjekter tilpasses etter behov. Befaring fortas alltid før prosjekter starter og akkurat nå bygger selskapet støyskjerm i Asker der Asker Kommune er byggherre og ved Skedsmokorset der Statens Vegvesen er byggherre. Neste aktivitet i kalenderen er Norske Landskapsarkitekters Årsmøte i Bergen. Her vil MILJØ & STØYSKJERM AS for første gang stille ut med ny logo og nytt informasjonsmateriale, blant annet den helt nye hjemmeside www.miljoogstoyskjerm.no.

MILJØ & STØYSKJERM AS har nå utvidet sitt sortiment til også å innbefatte støyskjermer i aluminium.

TUNNELREHABILITERING/21. februar 2019

Lieråsen tunnel rehabiliteres etter 50 år

–Tunnelen ble bygget i løpet av en 10 års periode, fra begynnelsen av 1960-tallet. Den ble åpnet i 1973. Siden da den gang har både regelverk og materiell som trafikkerer strekningen endret seg betydelig. Det er på høy tid med en rehabilitering. Les hele saken

Til toppen