Sporveien trygger skoleveien på Bøler

Sporveien trygger skoleveien på Bøler

Tirsdag 20.september åpnet Sporveien en ny gangbro over General Ruges vei på Bøler. Nå forbedres tilgjengeligheten til Bøler T-banestasjon for betydelige brukergrupper.

  • bane
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Gangbroen har vært svært etterlengtet i lokalmiljøet og Sporveien er svært glade for å ha vært byggherre for dette prosjektet. Broen er bygget med prosjektmidler fra opprustingen av Østensjøbanen og er således en integrert del av dette prosjektet.

- Vi er glade for at vi fikk anledning til å bygge denne broen som en del av Østensjøbaneprosjektet og derved bidra til en tryggere skolevei for mange samtidig som Sporveien forbedrer tilgjengeligheten til og fra Bøler T-banestasjon, sier konserndirektør for Infrastruktur og eiendom, Per Magne Mathisen.

Broen har en prislapp på 11 mill kr og er en del av prosjektet som har modernisert Østensjøbanen innenfor en ramme på ca 900 mill kr.

[youtube id="R-qs5ysFdMM"]

GEOTEKNISK/23. februar 2018

Kalibreringsfri og tilt-kompenserende GNSS

Leica Geosystems har kommet med GS18 T, en kalibreringsfri tilt-kompenserende GNSS-antenne som ikke påvirkes av magnetisk forstyrrelser. – Med den nye roveren kommer du til på steder du ikke gjorde før, sier produktsjef Andreas Torsvik i Leica Geosystems AS. Les hele saken

Til toppen