Sporveien trygger skoleveien på Bøler

Sporveien trygger skoleveien på Bøler

Tirsdag 20.september åpnet Sporveien en ny gangbro over General Ruges vei på Bøler. Nå forbedres tilgjengeligheten til Bøler T-banestasjon for betydelige brukergrupper.

  • bane
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Gangbroen har vært svært etterlengtet i lokalmiljøet og Sporveien er svært glade for å ha vært byggherre for dette prosjektet. Broen er bygget med prosjektmidler fra opprustingen av Østensjøbanen og er således en integrert del av dette prosjektet.

- Vi er glade for at vi fikk anledning til å bygge denne broen som en del av Østensjøbaneprosjektet og derved bidra til en tryggere skolevei for mange samtidig som Sporveien forbedrer tilgjengeligheten til og fra Bøler T-banestasjon, sier konserndirektør for Infrastruktur og eiendom, Per Magne Mathisen.

Broen har en prislapp på 11 mill kr og er en del av prosjektet som har modernisert Østensjøbanen innenfor en ramme på ca 900 mill kr.

[youtube id="R-qs5ysFdMM"]

HAVN/14. november 2018

Skal bygge havn for verdens første autonome skip

Yara Birkeland er verdens første autonome skip og skal erstatte 40 000 turer med vogntog per år, mellom Herøya og havnene i Brevik og Larvik. NRC Group, ved datterselskapet ALTi Bygg og Anlegg AS, vant nylig oppdraget om å bygge den nye terminalen for skipet. Den nye havnen er avgjørende for å kunne sette nullutslipps-skipet i drift. Oppdragsgiver er Yara Norge AS. Les hele saken

Til toppen