Sporveien nominert to ganger til Kollektivtrafikkprisen 2015

Sporveien nominert to ganger til Kollektivtrafikkprisen 2015

Sporveiens konsernsjef Cato Hellesjø er nominert til årets kollektivtrafikkpris for sitt arbeid med å skape en bedre og billigere kollektivtrafikk.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

[factbox id="1"]

Cato Hellesjø står i spissen for Sporveiens viktige strategiprogram «Best 2015» som er et sentralt ledd i arbeidet med Sporveiens samfunnsoppdrag «mer kollektivtrafikk for pengene». Gjennom Best 2015 har Sporveien effektivisert virksomheten med mer enn 400 millioner kroner i årlig effekt.

Strategiarbeidet som fokuserer på områdene profesjonalisering, industrialisering og effektivisering avsluttes ved utgangen av 2015. Deretter går Sporveien inn i en ny strategiperiode frem mot 2020 basert på resultatene som er skapt gjennom Best 2015.

Sporveien og analysesjef Helge Holterbekk er også nominert for gjennomføringen av tiltaket «8 t-banetog i kvarteret gjennom Oslo». Dette arbeidet er også et element i Sporveiens strategiarbeid «Best 2015.

Prisen deles i år ut for sjette gang, på Kollektivtrafikkonferansen den 3. november.

TUNNELREHABILITERING/21. februar 2019

Lieråsen tunnel rehabiliteres etter 50 år

–Tunnelen ble bygget i løpet av en 10 års periode, fra begynnelsen av 1960-tallet. Den ble åpnet i 1973. Siden da den gang har både regelverk og materiell som trafikkerer strekningen endret seg betydelig. Det er på høy tid med en rehabilitering. Les hele saken

Til toppen