Skal bygge Nordens største vann- og avløpsselskap

Skal bygge Nordens største vann- og avløpsselskap

Det nye, norske storkonsernet innen vann og avløp, tar nye grep om det skandinaviske markedet. Norva24, som i løpet av 2016 har etablert seg i det Norge innenfor septik, kommunaltekniske tjenester og tjenester til industrien, gjør nå sitt første internasjonale oppkjøp.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Selskapet kjøper ISS Kloak- & Industriservice, med en omsetning på over 200 mill. DKK. Det er et betydelig tilskudd til konsernet, som i 2016 omsatte 530 mill. NOK. Norva24 er bygget opp av 9 norske solide selskaper, alle med lang erfaring i sine lokalmarkeder.

- Vår visjon er å bli Nordens ledende leverandør innen vårt fagfelt. Det skal vi bli ved hjelp av solid fagkunnskap, lokal tilstedeværelse og unik kundeservice, sier administrerende direktør, Jon Nesje.

ISS Kloak- & Industriservice er markedsleder i Danmark

Norva24 sitt nyervervede selskap har siden 1999 vært en del av ISS-konsernet i Danmark, og har hatt en solid utvikling. Omsetningen i 2016 havnet på 208 mill. DKK, hvilket tilsvarer 252 mill. NOK. I dag har ISS Kloak- & Industriservice 164 ansatte og 6 regioner fordelt over hele Danmark.

- Det er i tråd med vår strategi å være nær kunden. Den lokale tilstedeværelsen ISS Kloak- & Industriservice har over hele Danmark, var en viktig faktor for oppkjøpet, sammen med deres fagkunnskap og kundefokus, sier Nesje.

- Vi er overbevist om at de nye eierne vil være i en bedre posisjon til å realisere det fulle potensiale av våre danske aktiviteter innenfor kloakk og industriservice. Disse aktivitetene ligger i tråd med Norva24 sin strategi, i tillegg til at de allerede opererer innen lignende virksomhet i Norge, sier administrerende direktør, Jan Kreiberg Larsen.

[img id="1"]

Som før – bare enda bedre

Fra og med 11. januar 2017 er ISS Kloak- & Industriservice en del av Norva24, men de danske kundene trenger ikke bekymre seg for store endringer.

- Kundene kan forvente den samme gode servicen – og de samme menneskene på plass når behovet oppstå, sier Kreiberg Larsen.

- Vi skal hente synergier og lære av hverandre, slik at vi kan levere en enda bedre kundeopplevelse, sier Nesje.

Berømmer de ansatte

- Det er folka våre som er fundamentet for selskapet. Jeg vil berømme de ansatte, som fortsetter å leve etter vårt motto «vi hjelper alltid» også i en periode med mange forandringer. Hos oss kommer kunden alltid først, sier Nesje.

Med danskene på laget vil Norva24 telle nesten 500 personer, hovedsakelig operatører som utfører jobber for industri, offentlig eller private.

- Vi har som ambisjon på sikt også å etablere oss i de andre nordiske landene, sier Jon Nesje.

PROSJEKTERING/12. desember 2018

Ønsker å heve kompetansen i bransjen

Spesialist i vannbaserte slokkesystemer, Gunnar Sundal, har mange fremragende prosjekter bak seg. Med tidligere stillinger som ingeniør, rørleggermester, prosjektingeniør og saksbehandler, har han nå byttet arbeidsplass til Kiwa. Her satser han som seniorrådgiver mot prosjektering og kontroll av sprinkleranlegg. Les hele saken

INTERCITY/10. desember 2018

– Det er avgjørende viktig å tenke helhet

Mandag 26.november ble den offisielle byggestarten for dobbeltsporet fra Venjar på Gardermobanen til Eidsvoll Nord på Dovrebanen markert. – Det er avgjørende viktig å tenke helhet, sa samferdselsminister Jon Georg Dale ved anleggsstarten. – Derfor bygger vi nå først ut hele indre intercitynettet, deretter ytre intercity. Les hele saken

Til toppen