Satser på knytefrie vernesko

Satser på knytefrie vernesko

Synfiber er på markedet med to knytefrie vernesko. Skoene har praktisk og patentert Atop snøresystem, som gjør at man kan stramme lissene perfekt med et etthåndsgrep.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

[img id="1"]

Ved å vri på hjulet får man en optimal tilpasning av verneskoen uten stramme punkter, og lissene forblir i samme posisjon hele dagen. Lissesystemet er svært enkelt å rengjøre når det blir tilgriset. Skoene har dessuten kraftig såle som gir godt feste i de fleste situasjoner.

Pluto - lavsko

Pluto er en komfortabel lavsko med metallfri spikertrampsåle og kompositt tåhette. Skoen har lav vekt, og overdel i slitesterkt syntetisk materiale med stilig design og refleksdetaljer for økt synlighet. Ergonomisk innersåle og gode støtdempende egenskaper. Verneklasse S1P E HRO SRA.

[img id="2"]

Vanntett Mercury

Mercury er en vanntett, halvhøy vintermodell, som også har metallfri spikertramp og tåhette. Tørre og varme føtter sikres med HBR Micropours membran og et isolerende 200 g ThinsulateTM fôr. Skoen er produsert i solid Nubuk skinn med forsterket hæl- og tåparti. Asymmetrisk hælkonstruksjon gir et godt fot-i-sett. Verneklasse SBP E WRU HRO CI SRA.

Støtabsorbering og godt feste

Begge modellene har Phylon mellomsåle og støtabsorbering i hæl som sikrer god støtdemping. Yttersålen har et godt fleksepunkt, selvrensende spor i sålen, «stige-grep» og kraftig gripemønster som gir svært godt feste hele året.

Til toppen