Rejlers vant avtale for jernbanefaglig rådgivning

Rejlers vant avtale for jernbanefaglig rådgivning

Regjeringen skal styrke jernbanens rolle i transportsystemet. I jernbanereformen tas det høyde for at staten blant annet skal eie infrastruktur og togmateriell, ha ansvar for drift, vedlikehold og utbygging av jernbanenettet, samt å planlegge og koordinere togruter.

  • bane
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

[factbox id="1"]

Det er med stor glede at vi kan annonsere at Rejlers Norge, har vunnet rammeavtalen for jernbanefaglig rådgivning knyttet til jernbanereformen for Samferdselsdepartementet.

- Gjennom denne avtalen viser Rejlers at vi representerer det ypperste av Jernbanefaglig kompetanse og erfaring i landet. Vi er stolte, glade og ikke minst ydmyke for å få en så viktig rolle fremover i å sikre gode og effektive produkter for kundene av jernbanetransport i fremtiden, sier Divisjonssjef Nils-Petter Aspestrand i Rejlers.

- Jeg tror vår styrke er god kjennskap til aktørene og sektoren totalt, samt at vi har jobbet med å forbedre og utvikle skinnegående transport over lang tid. Våre medarbeidere representerer en god blanding av formell utdanning og lang erfaring med praktisk drift og implementering. Samferdselsdepartementet skal få god drahjelp med vårt team slik at arbeidet med å reformere norsk jernbane lykkes, fortsetter Aspestrand.

LUFTHAVN/ 8. november 2018

Kontrakten for Tromsø lufthavns nye terminalprosjekt er signert

– Nå er det offisielt, nå begynner arbeidet med å skape en ny arktisk hub som han bidra til økt vekst i hele regionen,» Sier Eskild Andersen. «Prosjektet har høy prioritet da trafikkveksten i nord forventes å fortsette, og vi gleder oss til å kunne få bedre kapasitet og fasiliteter i Tromsø. sier Thorgeir Landevaag, divisjonsdirektør i Avinor. Les hele saken

Til toppen