Rambøll vinner prestisjetunge landskapsarkitektur-priser

Rambøll vinner prestisjetunge landskapsarkitektur-priser

Visjonære og klimatilpassede prosjekter i København og Singapore har gjort Rambøll til vinner av to kategorier i den prestisjetunge ASLA Awards.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Prisene deles ut av The American Society of Landscape Architects (ASLA). Rambøll og Rambøll Studio Dreiseitl får en «Honor Awar» for parken Bishan Ang-Mo Kio i Singaprore, og en «Award of Excellence» for en plan for overvannshåndtering i København.

[img id="1"]

- Å motta priser for disse prosjektene viser at vi kan hjelpe klientene våre med holistiske prosjekter som kombinerer landskapsarkitektur, byutvikling og sterk teknisk vannkompetanse, sier Hanne Christensen, administrerende direktør for Rambøll Vann.

- Dette er en stor ære, og jeg er stolt over at våre dedikerte team har fått denne utmerkelsen, fortsetter han.

Vinnerne er valgt ut i konkurranse med 456 andre prosjekter fra hele verden. Konkurransen er tøff, og utmerkelsen tilsvarende høy.

I beskrivelsen av vinnerprosjektene fremhever ASLA det helhetlige og bærekraftige aspektet ved de to prosjektene. Overvanns-prosjektet vinnes sammen med København kommune, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, Fredriksberg kommune og Fredriksberg Forsyningsselskab.

ITS/14. november 2018

Oslopakke 3 legger bedre til rette for miljøvennlige reiser

– Oslopakke 3 er en videreføring av initiativene som førte til vedtak om innføring av bompengesystem rundt Oslo. Som i andre byer har bompengeinnkreving finansiert veg- og kollektivutbygging i Oslo. Dette vil nok prege arbeidet med Oslopakke 3 også rent teknisk. Les hele saken

HAVN/14. november 2018

Skal bygge havn for verdens første autonome skip

Yara Birkeland er verdens første autonome skip og skal erstatte 40 000 turer med vogntog per år, mellom Herøya og havnene i Brevik og Larvik. NRC Group, ved datterselskapet ALTi Bygg og Anlegg AS, vant nylig oppdraget om å bygge den nye terminalen for skipet. Den nye havnen er avgjørende for å kunne sette nullutslipps-skipet i drift. Oppdragsgiver er Yara Norge AS. Les hele saken

Til toppen