Rambøll vinner prestisjetunge landskapsarkitektur-priser

Rambøll vinner prestisjetunge landskapsarkitektur-priser

Visjonære og klimatilpassede prosjekter i København og Singapore har gjort Rambøll til vinner av to kategorier i den prestisjetunge ASLA Awards.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Prisene deles ut av The American Society of Landscape Architects (ASLA). Rambøll og Rambøll Studio Dreiseitl får en «Honor Awar» for parken Bishan Ang-Mo Kio i Singaprore, og en «Award of Excellence» for en plan for overvannshåndtering i København.

[img id="1"]

- Å motta priser for disse prosjektene viser at vi kan hjelpe klientene våre med holistiske prosjekter som kombinerer landskapsarkitektur, byutvikling og sterk teknisk vannkompetanse, sier Hanne Christensen, administrerende direktør for Rambøll Vann.

- Dette er en stor ære, og jeg er stolt over at våre dedikerte team har fått denne utmerkelsen, fortsetter han.

Vinnerne er valgt ut i konkurranse med 456 andre prosjekter fra hele verden. Konkurransen er tøff, og utmerkelsen tilsvarende høy.

I beskrivelsen av vinnerprosjektene fremhever ASLA det helhetlige og bærekraftige aspektet ved de to prosjektene. Overvanns-prosjektet vinnes sammen med København kommune, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, Fredriksberg kommune og Fredriksberg Forsyningsselskab.

Til toppen