Q-Free utvider kontrakt i Australia

Q-Free utvider kontrakt i Australia

Australia’s Roads and Maritime Services (RMS) har gitt Q-Free kontrakt på leveranse av tjenester og vedlikehold på bompengesystemet på Sydney Harbour Bridge og tilhørende tunnel.

  • IT
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Kontrakten på US$ 2.6 millioner gjelder for tre år, med mulig forlengelse på 2 år, og er en forlengelse av eksisterende kontrakt. Broen passeres av 150 000 biler per dag.

- Vi har hatt kontrakten med Roads and Maritime Services (RMS) siden 1999. Det er snakk om service og maintnance av veikant system og bak system, forteller Silje Troseth i Q-Free.

- Kontrakten innebærer vedlikehold av komponentene i veikanten samt monotirering av veikant og baksystem, avslutter hun.

HAVN/14. november 2018

Skal bygge havn for verdens første autonome skip

Yara Birkeland er verdens første autonome skip og skal erstatte 40 000 turer med vogntog per år, mellom Herøya og havnene i Brevik og Larvik. NRC Group, ved datterselskapet ALTi Bygg og Anlegg AS, vant nylig oppdraget om å bygge den nye terminalen for skipet. Den nye havnen er avgjørende for å kunne sette nullutslipps-skipet i drift. Oppdragsgiver er Yara Norge AS. Les hele saken

Til toppen