Q-Free: store forandringer i styret

Q-Free: store forandringer i styret

På styremøtet 3. november ble det tatt beslutninger angående ledelsen i Q-Free.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

[factbox id="1"]

Styret i Q-Free har besluttet at Thomas Falck skal fratre sin stilling umiddelbart. Styreleder Terje Christoffersen har også trukket seg med umiddelbar virkning, skriver Dagens Næringsliv.

Finansdirektør Roar Østbø overtar midlertidig som toppsjef, mens styrets nestleder Charlotte Brogren overtar som styreleder inntil en ny leder er valgt, rapporterer DN.

- Jeg kommer ikke til å kommentere hva som har skjedd historisk. Mitt fokus er fremover, og å gjøre en god jobb for Q Free. Historie er historie. For meg er det fremtiden som er viktig, sier Østbø til DN.

Les hele saken her.

PROSJEKTERING/12. desember 2018

Ønsker å heve kompetansen i bransjen

Spesialist i vannbaserte slokkesystemer, Gunnar Sundal, har mange fremragende prosjekter bak seg. Med tidligere stillinger som ingeniør, rørleggermester, prosjektingeniør og saksbehandler, har han nå byttet arbeidsplass til Kiwa. Her satser han som seniorrådgiver mot prosjektering og kontroll av sprinkleranlegg. Les hele saken

INTERCITY/10. desember 2018

– Det er avgjørende viktig å tenke helhet

Mandag 26.november ble den offisielle byggestarten for dobbeltsporet fra Venjar på Gardermobanen til Eidsvoll Nord på Dovrebanen markert. – Det er avgjørende viktig å tenke helhet, sa samferdselsminister Jon Georg Dale ved anleggsstarten. – Derfor bygger vi nå først ut hele indre intercitynettet, deretter ytre intercity. Les hele saken

Til toppen