Q-Free: store forandringer i styret

Q-Free: store forandringer i styret

På styremøtet 3. november ble det tatt beslutninger angående ledelsen i Q-Free.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

[factbox id="1"]

Styret i Q-Free har besluttet at Thomas Falck skal fratre sin stilling umiddelbart. Styreleder Terje Christoffersen har også trukket seg med umiddelbar virkning, skriver Dagens Næringsliv.

Finansdirektør Roar Østbø overtar midlertidig som toppsjef, mens styrets nestleder Charlotte Brogren overtar som styreleder inntil en ny leder er valgt, rapporterer DN.

- Jeg kommer ikke til å kommentere hva som har skjedd historisk. Mitt fokus er fremover, og å gjøre en god jobb for Q Free. Historie er historie. For meg er det fremtiden som er viktig, sier Østbø til DN.

Les hele saken her.

SMART CITY/12. juli 2018

Skal bidra til å gjøre byer energismarte

Den 6. juli annonserte EU at prosjektet +CityxChange er godkjent som “Smart City” fyrtårnsprosjekt. Powel er partner i prosjektet og skal bidra til at Trondheim som fyrtårnsby blir en energismart by. Prosjektet har en ramme på 20 millioner euro og teknologien skal demonstreres i inntil fem europeiske byer. Prosjektet ledes av NTNU. Les hele saken

VEG/11. juli 2018

Entreprenører skal bruke mindre salt på veiene vinterstid

– Gode kjøreforhold med mindre salt på veiene – det er vårt mål. Nå endres betalingsmodellen til entreprenørene slik at de får insentiv til å endre strategien rundt bruk av salt på norske veier. Det kommer både bilene, miljøet og entreprenørene til gode, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Les hele saken

Til toppen