Peabs kvartalsrapport - driftsresultat øker

Peabs kvartalsrapport - driftsresultat øker

Kvartalsrapport for perioden januar - september 2015 viser at Peab leverer totalt sett et bra resultat.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

[factbox id="1"]

− Konsernets driftsresultat øker i tredje kvartal, ekskludert engangseffekter innen forretningsområdet Prosjektutvikling foregående år, sier Peabs VD og konsernsjef Jesper Göransson i en kommentar.

- Lavere gjeld som følge av fortsatt sterk kontantstrøm gir ytterligere resultatforbedringer gjennom lavere rentekostnader, legger Göransson til.

- Økt ordreinngang, positive markedsutsikter og en styrket finansiell posisjon gir oss de rette forutsetningene å bygge videre på, avslutter Göransson.

Peab er et av Nordens ledende entreprenørselskaper med virksomhet innen bygg, eiendomsutvikling, anlegg og industri. Selskapet har en årlig omsetning på over 43 mrd. SEK og har 13 000 medarbeidere.

VEGTEKNOLOGI/ 9. april 2019

Informasjon i sanntid om alle på veien

– Trafikksentral sør har informasjon i sanntid fra alle som har vår teknologi installert, og som befinner seg ute på veien. Dette letter informasjon til publikum, og gir en bedre produksjonsflyt og flåtestyring for alle som gjør en jobb ute på veien – både sommer og vinter. Les hele saken

TEKNOLOGI/ 9. april 2019

Nordmann testpilot for utvikling av teknologi

– Det er klart det var moro å bli spurt, og enda morsommere å være med på prosessen. Det var mye spennende som skjedde, og mye å sette seg inn i. Men resultatet ble veldig bra, og jeg synes jo at det er litt artig å ha vært med på utviklingen. Les hele saken

Til toppen