Peabs kvartalsrapport - driftsresultat øker

Peabs kvartalsrapport - driftsresultat øker

Kvartalsrapport for perioden januar - september 2015 viser at Peab leverer totalt sett et bra resultat.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

[factbox id="1"]

− Konsernets driftsresultat øker i tredje kvartal, ekskludert engangseffekter innen forretningsområdet Prosjektutvikling foregående år, sier Peabs VD og konsernsjef Jesper Göransson i en kommentar.

- Lavere gjeld som følge av fortsatt sterk kontantstrøm gir ytterligere resultatforbedringer gjennom lavere rentekostnader, legger Göransson til.

- Økt ordreinngang, positive markedsutsikter og en styrket finansiell posisjon gir oss de rette forutsetningene å bygge videre på, avslutter Göransson.

Peab er et av Nordens ledende entreprenørselskaper med virksomhet innen bygg, eiendomsutvikling, anlegg og industri. Selskapet har en årlig omsetning på over 43 mrd. SEK og har 13 000 medarbeidere.

JURIDISK/21. juni 2018

Involvering av entreprenører og rådgivere – mer vei for pengene!

I anleggsbransjen er konfliktnivået høyt. Dette er kostnadskrevende. Staten skal de neste 10 årene investere 933 milliarder kroner på vei og bane. Dette er dine og våre penger, og bør ikke brukes på konflikter – men på mer vei og bane av god kvalitet. Mulighetene ligger der, vi må bare tørre å utnytte dem. Les hele saken

Til toppen