Nye kabelstiger for tunneler

Nye kabelstiger for tunneler

Schneider Electric lanserer en ny serie kabelstiger, KHZSP 85 Cable Support System, som er blitt utviklet for bruk i tunneler og andre tøffe miljøer.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

De velkjente Wibe kabelstigene, et komplett system av toppkvalitet for forlegging av kraft-, data- og kontrollkabler, har nå blitt ytterligere forbedret med fokus på monteringsvennlighet, bæreevne, sikkerhet og levetid i krevende omgivelser. Resultatet av utviklingen er det nye Wibe KHZSP 85 kabelstigesystemet, som er produsert i materialer som passer for tunneler og andre tøffe miljøer. Wibe KHZSP 85 yter utmerket mekanisk motstand og tillater høy arbeidsbelastning.

Komplett utvalg – Rask og lett montasje

Det er et komplett utvalg av stiger og tilbehør for installasjoner som er montert på vegg, gulv og tak. Tilbehør som svinger, vertikal bøy og reduksjonssoner skjøtes til stigelengder raskt og sikkert med egnet skjøt. En skjøt passer de fleste typer stiger. Dette reduserer antallet skjøtreferanser til et minimum. Redusert antall montasje-/skjøtedeler resulterer i redusert installasjonstid.

Oppfyller alle sikkerhetskravene for installasjon og kabler

Wibe KHZSP 85kabelstiger er i samsvar med internasjonale kvalitetsstandarder: IEC 61537, UNE EN 50102, UNE EN ISO 9227, DIN 4102-12 for brannmotstand E90. De er sertifisert av Det Norske Veritas og UL.

Til toppen