Ny rammeavtale mellom Skanska og Halden kommune

Ny rammeavtale mellom Skanska og Halden kommune

Avtalen gjelder kjøp og utlegging av asfalt i kommunale gater og veier i Halden kommune, og har en varighet på to år, med opsjon på opp til 3 år ekstra.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

[factbox id="1"]

Volum og mengder er ikke fastlagt i avtalen da dette avhenger av politiske beslutninger som vil tas hvert enkelt år fremover.

- Vi har hatt et godt samarbeid med Halden kommune over mange år og er både stolt og ydmyk over at de har valgt å inngå en rammeavtale med oss. Det viser at vi er konkurransedyktige på pris og at vi evner å levere det våre kunder etterspør, forteller Andreas Westander, distriktssjef i Skanska Asfalt.

Skanska Asfalt har eget asfaltverk i Svingengskogen i Halden kommune. Selskapet leverer asfalt hovedsakelig i Sør-Norge, og har etableringer i Østfold, Oslo og Akershus, samt Agder.

VEG/22. mars 2019

SINTEF gjenoppliver Veglaboratoriet

SINTEF har bestemt seg for å satse mer på samferdsel i tiden som kommer, og har derfor «gjenopplivet» Veglaboratoriet sitt. Dette gjør de fordi de bevisst ønsker å utvikle «grønnere veier» og anleggsprosesser. De vil også påvirke folk til å velge en mer miljøvennlig transport. Les hele saken

Til toppen