Ny prosjektleder til Lemminkäinen

Ny prosjektleder til Lemminkäinen

Ola Kvammen er ansatt som prosjektleder i Lemminkäinen Norge. Kvammen kommer fra stillingen som prosjektleder for Eiganestunellen i Implenia Construction Gmbh og har betydelig erfaring fra anleggsvirksomhet nasjonalt og internasjonalt.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Kvammen går inn som prosjektleder for Fjærlandsanleggene, hvor Lemminkäinen Norge bygger kraftverkene Lidal og Romøyri i Sogn og Fjordane. Kontrakten har en verdi på cirka 200 millioner kroner.

[img id="1"]

- Jeg har hele mitt yrkesaktive liv vært i anleggsbransjen, og har arbeidet både i entreprenørbedrifter, hos utbyggere og som rådgiver. Hovedsakelig innen infrastruktur- og vannkraftprosjekter. Av dette har ca. 9,5 år vært internasjonal erfaring fra virksomhet i Spania og Latin Amerika både for Nordiske og lokale arbeidsgivere, sier Ola Kvammen.

- Gjennom ansettelsen av Ola styrker vi ytterligere vår kompetanse også innen kraftprosjekter. Hans kompetanse blir viktig i gjennomføringen av Fjærlandsanleggene, men også når vi skal kalkulere, vinne og gjennomføre nye prosjekter, sier anleggsdirektør i Lemminkäinen Norge, Stian Andreassen.

SAMFERDSELSPROSJEKTER/22. februar 2018

Ferjefri E39 er godt i gang, men gjennomføringen vil ta mer enn 20 år

I Nasjonal transportplan 2018–2029 (NTP) legges det opp til en rekke prosjekter for en utbedret og ferjefri E39. – Vi er godt i gang, men vi ser at det ikke er mulig å ferdigstille alle prosjektene innen 20 år, sier prosjektleder Kjersti Kvalheim Dunham. Les hele saken

Til toppen