Ny direktør for Styring og strategi i Statens vegvesen

Ny direktør for Styring og strategi i Statens vegvesen

Bjørne Grimsrud er ansatt som ny direktør for Styring og strategistaben i Statens vegvesen, Vegdirektoratet.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Grimsrud overtar etter Lars Aksnes som over nyttår går av med pensjon.

- Dette er en uhyre spennende jobb. Statens vegvesen er en stor og viktig samfunnsaktør, og ikke minst er Vegvesenet helt sentral med tanke på å finne løsninger på dagens, og fremtidens, klimautfordringer. Jeg gleder meg til å bli del av en slik organisasjon, sier Grimsrud.

- Selv om jeg føler meg trygg i rollen jeg nå skal inn i, så er det ingen tvil om at denne oppgaven går jeg til med både ydmyket og stolthet, men også med store og positive forventninger, legger han til.

53 år gamle Grimsrud er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo. Siden 2007 har han jobbet i Statsbygg hvor han de siste tre årene har hatt stillingen som direktør for Strategi- og utviklingsavdelingen.

- Grimsrud er en særdeles kompetent leder og jeg kjenner en dyp tilfredshet over å få ham med på Vegvesen-laget, sier vegdirektør Terje Moe Gustavsen.

Grimsrud vil ha arbeidssted i Vegdirektoratet i Oslo.

GEOTEKNISK/23. februar 2018

Kalibreringsfri og tilt-kompenserende GNSS

Leica Geosystems har kommet med GS18 T, en kalibreringsfri tilt-kompenserende GNSS-antenne som ikke påvirkes av magnetisk forstyrrelser. – Med den nye roveren kommer du til på steder du ikke gjorde før, sier produktsjef Andreas Torsvik i Leica Geosystems AS. Les hele saken

Til toppen