Ny direktør for innkjøp i Lemminkäien

Ny direktør for innkjøp i Lemminkäien

Emiel Fransen tar med seg omfattende erfaring inn i sin nye rolle som direktør for innkjøp i Lemminkäinen Norge. - Jeg er veldig glad for å begynne i Lemminkäinen Norge, og gleder meg til å bli bedre kjent med selskapet og nye kolleger, sier Fransen.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

- Asfaltbransjen er spennende, og står overfor store muligheter i tiden som kommer, også innen innkjøp. Vi er allerede godt i gang med arbeidet for å styrke selskapets strategiske innkjøpsposisjon, sier Emiel Fransen, ny direktør for innkjøp i Lemminkäinen Norge.

Sterk posisjon i det norske asfaltmarkedet

Fransen er nederlender, og kom til Lemminkäinen Norge fra Consolis hvor han hadde ansvaret for selskapets innkjøp i Norden. Tidligere har han også jobbet med innkjøp i Selvaagbygg, NCC og Volker Wessel i Nederland.

Han har klare ambisjoner når det gjelder innkjøpsarbeidet i selskapet.

- Lemminkäinen Norge har en sterk posisjon i det norske asfaltmarkedet, og vi har mye å hente på en mer strategisk tilnærming til innkjøp, både lokalt og nasjonalt. Som en del av Lemminkäinen-konsernet har vi også mulighet til å se på innkjøp i et nordisk perspektiv. Her ligger det et stort potensial. Vi skal ha fokus på hele vår verdikjede, optimalisere innkjøpene i alle ledd og redusere våre totale kostnader, sier Fransen.

Fransen startet i stillingen 1. januar 2017. Direktør for innkjøp inngår i Lemminkäinen Norges ledergruppe.

HAVN/14. november 2018

Skal bygge havn for verdens første autonome skip

Yara Birkeland er verdens første autonome skip og skal erstatte 40 000 turer med vogntog per år, mellom Herøya og havnene i Brevik og Larvik. NRC Group, ved datterselskapet ALTi Bygg og Anlegg AS, vant nylig oppdraget om å bygge den nye terminalen for skipet. Den nye havnen er avgjørende for å kunne sette nullutslipps-skipet i drift. Oppdragsgiver er Yara Norge AS. Les hele saken

Til toppen