Ny direktør for innkjøp i Lemminkäien

Ny direktør for innkjøp i Lemminkäien

Emiel Fransen tar med seg omfattende erfaring inn i sin nye rolle som direktør for innkjøp i Lemminkäinen Norge. - Jeg er veldig glad for å begynne i Lemminkäinen Norge, og gleder meg til å bli bedre kjent med selskapet og nye kolleger, sier Fransen.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

- Asfaltbransjen er spennende, og står overfor store muligheter i tiden som kommer, også innen innkjøp. Vi er allerede godt i gang med arbeidet for å styrke selskapets strategiske innkjøpsposisjon, sier Emiel Fransen, ny direktør for innkjøp i Lemminkäinen Norge.

Sterk posisjon i det norske asfaltmarkedet

Fransen er nederlender, og kom til Lemminkäinen Norge fra Consolis hvor han hadde ansvaret for selskapets innkjøp i Norden. Tidligere har han også jobbet med innkjøp i Selvaagbygg, NCC og Volker Wessel i Nederland.

Han har klare ambisjoner når det gjelder innkjøpsarbeidet i selskapet.

- Lemminkäinen Norge har en sterk posisjon i det norske asfaltmarkedet, og vi har mye å hente på en mer strategisk tilnærming til innkjøp, både lokalt og nasjonalt. Som en del av Lemminkäinen-konsernet har vi også mulighet til å se på innkjøp i et nordisk perspektiv. Her ligger det et stort potensial. Vi skal ha fokus på hele vår verdikjede, optimalisere innkjøpene i alle ledd og redusere våre totale kostnader, sier Fransen.

Fransen startet i stillingen 1. januar 2017. Direktør for innkjøp inngår i Lemminkäinen Norges ledergruppe.

JERNBANE/19. juli 2018

Ber Jernbanedirektoratet vurdere forbedringsmuligheter for Kongsvingerbanen

– Kongsvingerbanen spiller en viktig rolle for mange ulike deler av jernbanen nordøst for Oslo. For titusenvis av reisende er den primært en kjærkommen pendlerstrekning for stor-Oslo. Samtidig er den en viktig kobling for jernbanen mellom Norge og Sverige, hvor vi har sett stor trafikkvekst på persontogene mellom Oslo og Stockholm. Også næringslivet setter pris på strekningen, siden godstogene mellom Sør-Norge og Nord-Norge kjører på denne banen på sin tur via Sverige. Denne mangfoldige suksessen gjør at kapasiteten på jernbanestrekningen er i ferd med å bli sprengt. Derfor starter vi nå arbeidet med å se på løsninger for hvordan Kongsvingerbanen kan utvikles for å løse fremtidens transportbehov enda bedre, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Les hele saken

BANE/17. juli 2018

Flere avganger og bedre mobildekning på Østfoldbanen

– Vi har full forståelse for pendlernes frustrasjon over overfylte tog på mange av avgangene på Østfoldbanen. Derfor har hele jernbanefamilien satt seg ned for å bedre situasjonen. Store investeringer i ny infrastruktur vil gi et betydelig forbedring i tilbudet om noen år, men vi igangsetter nå også tiltak som raskere vil bidra til å lette presset på lokaltogene og som gir et bedre tilbud i rushtiden, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Les hele saken

Til toppen