Ny direktør for innkjøp i Lemminkäien

Ny direktør for innkjøp i Lemminkäien

Emiel Fransen tar med seg omfattende erfaring inn i sin nye rolle som direktør for innkjøp i Lemminkäinen Norge. - Jeg er veldig glad for å begynne i Lemminkäinen Norge, og gleder meg til å bli bedre kjent med selskapet og nye kolleger, sier Fransen.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

- Asfaltbransjen er spennende, og står overfor store muligheter i tiden som kommer, også innen innkjøp. Vi er allerede godt i gang med arbeidet for å styrke selskapets strategiske innkjøpsposisjon, sier Emiel Fransen, ny direktør for innkjøp i Lemminkäinen Norge.

Sterk posisjon i det norske asfaltmarkedet

Fransen er nederlender, og kom til Lemminkäinen Norge fra Consolis hvor han hadde ansvaret for selskapets innkjøp i Norden. Tidligere har han også jobbet med innkjøp i Selvaagbygg, NCC og Volker Wessel i Nederland.

Han har klare ambisjoner når det gjelder innkjøpsarbeidet i selskapet.

- Lemminkäinen Norge har en sterk posisjon i det norske asfaltmarkedet, og vi har mye å hente på en mer strategisk tilnærming til innkjøp, både lokalt og nasjonalt. Som en del av Lemminkäinen-konsernet har vi også mulighet til å se på innkjøp i et nordisk perspektiv. Her ligger det et stort potensial. Vi skal ha fokus på hele vår verdikjede, optimalisere innkjøpene i alle ledd og redusere våre totale kostnader, sier Fransen.

Fransen startet i stillingen 1. januar 2017. Direktør for innkjøp inngår i Lemminkäinen Norges ledergruppe.

Til toppen