Norconsult har inngått rammeavtale med Lundin Norway

Norconsult har inngått rammeavtale med Lundin Norway

Avtalen strekker seg over fire år, og inkluderer støtte for alle tekniske disipliner, prosjektledelse, HMS, risikostyring og kvalitetssikring.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Norconsult AS, med datterselskapene Technogarden Engineering Resources og Technogarden Albatross Prosjektledelse, har inngått en fire års avtale med Lundin Norway AS om innleie av ressurser til selskapets prosjekter i Norge og i utlandet. Avtalen gjelder landbaserte installasjoner, og installasjoner til havs.

Norconsult har samarbeidet tett med Lundin på flere prosjekter helt siden selskapet etablerte en egen offshoreaktivitet på norsk sokkel. Den nye rammeavtalen ble inngått rett før påske, og allerede nå er første ressurs fra Norconsult på plass hos Lundin.

Lundin Norway AS er operatør på oljefeltet Edvard Grieg, partner i oljefunnet Johan Sverdrup og operatør på flere nye felt oljefelt nord for Finnmark. Selskapet har hovedkontor på Lysaker i Bærum.

Norconsult med datterselskap ser frem til et langsiktig og fruktbart samarbeid med Lundin.

HAVBRUK/19. februar 2018

Norge trenger Ocean Space Centre

Sintef Ocean har en i samarbeid med kunnskapsmiljøer og industrielle aktører utredet hvilke krav til fremtidig infrastruktur som må innfris for at Norge beholder posisjonen som internasjonalt ledende innen havromsteknologi. Målet er å etablerefremtidens marintekniske kunnskapssenter i Trondheim. Les hele saken

Til toppen