Norconsult har inngått rammeavtale med Lundin Norway

Norconsult har inngått rammeavtale med Lundin Norway

Avtalen strekker seg over fire år, og inkluderer støtte for alle tekniske disipliner, prosjektledelse, HMS, risikostyring og kvalitetssikring.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Norconsult AS, med datterselskapene Technogarden Engineering Resources og Technogarden Albatross Prosjektledelse, har inngått en fire års avtale med Lundin Norway AS om innleie av ressurser til selskapets prosjekter i Norge og i utlandet. Avtalen gjelder landbaserte installasjoner, og installasjoner til havs.

Norconsult har samarbeidet tett med Lundin på flere prosjekter helt siden selskapet etablerte en egen offshoreaktivitet på norsk sokkel. Den nye rammeavtalen ble inngått rett før påske, og allerede nå er første ressurs fra Norconsult på plass hos Lundin.

Lundin Norway AS er operatør på oljefeltet Edvard Grieg, partner i oljefunnet Johan Sverdrup og operatør på flere nye felt oljefelt nord for Finnmark. Selskapet har hovedkontor på Lysaker i Bærum.

Norconsult med datterselskap ser frem til et langsiktig og fruktbart samarbeid med Lundin.

LUFTHAVN/ 8. november 2018

Kontrakten for Tromsø lufthavns nye terminalprosjekt er signert

– Nå er det offisielt, nå begynner arbeidet med å skape en ny arktisk hub som han bidra til økt vekst i hele regionen,» Sier Eskild Andersen. «Prosjektet har høy prioritet da trafikkveksten i nord forventes å fortsette, og vi gleder oss til å kunne få bedre kapasitet og fasiliteter i Tromsø. sier Thorgeir Landevaag, divisjonsdirektør i Avinor. Les hele saken

Til toppen