Multiconsult vinner flere rammeavtaler for Statens vegvesen

Multiconsult vinner flere rammeavtaler for Statens vegvesen

Statens vegvesen har gjennomført flere konkurranser for inngåelse av rammeavtaler for anskaffelse av planleggings- og prosjekteringstjenester. Multiconsult har vunnet tre store på kort tid.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

- For Multiconsult er dette viktige avtaler for å kunne levere tjenester til en av våre største kunder. Vi er derfor svært stolte av at vi har nådd fram i skarp konkurranse med mange konkurrenter både for Statens vegvesen region Nord, Statens vegvesen region Midt og for Statens vegvesen i Oslo og Akershus, sier Tor Arne Melhus, markedssjef for Samferdsel i Multiconsult.

Alle avtalene gjelder for to år med opsjon på forlengelse for ytterligere to år.

Tre sentrale rammeavtaler i nord, midt og øst

I region Nord har Multiconsult blitt tildelt rammeavtale som én av fire hovedleverandører innenfor plan- og prosjekteringstjenester i regionen. I tillegg til avtalen som hovedleverandør omfatter også avtalen at Multiconsult blir delleverandør innenfor i alt 13 forskjellige fagområder innenfor veg, areal, miljø, geofag, konstruksjon og elektro. Det er forventet at avtalen vil gi en omsetning på om lag 50 millioner kroner per år.

I region Midt har Multiconsult blitt tildelt rammeavtale som én av seks hovedleverandører. Hovedleverandører i denne rammeavtalen omfatter komplette ytelser innen blant annet veg-, miljø- og planfag, geofag, konstruksjonsfag og elektrofag, og vil utgjøre en strategisk viktig del av Multiconsults oppdragsportefølje. Forventet omfang er i størrelsesorden 5-10 millioner kroner per år.

I Oslo og Akershus har Multiconsult blitt tildelt rammeavtale som én av åtte hovedleverandører innen plan- og prosjekteringstjenester. Avtalen omfatter alle sentrale fag innenfor veg, anleggsteknikk areal, miljø, geofag, konstruksjon og elektro. Forventet omfang er i størrelsesorden 8-10 millioner kroner per år.

Solid kunnskap og kapasitet innen samferdselssektoren

I tillegg til de nylig inngåtte avtalene har Multiconsult også tilsvarende rammeavtaler for Statens vegvesen Region vest, Statens vegvesen i Østfold og for Statens vegvesen i Buskerud.

- Gjennom disse rammeavtalene vil Multiconsult kunne bidra til å utarbeide gode og effektiv løsninger som sikrer solid utforming. Kontraktene bekrefter vår sterke kompetanse og kapasitet innen transport og infrastruktursektoren, et viktig område for Multiconsult, sier Melhus.

HAVN/14. november 2018

Skal bygge havn for verdens første autonome skip

Yara Birkeland er verdens første autonome skip og skal erstatte 40 000 turer med vogntog per år, mellom Herøya og havnene i Brevik og Larvik. NRC Group, ved datterselskapet ALTi Bygg og Anlegg AS, vant nylig oppdraget om å bygge den nye terminalen for skipet. Den nye havnen er avgjørende for å kunne sette nullutslipps-skipet i drift. Oppdragsgiver er Yara Norge AS. Les hele saken

Til toppen