Londons nye kloakkanlegg blir billigere enn antatt

Londons nye kloakkanlegg blir billigere enn antatt

Britisk myndigheter har gitt selskapet Bazalgette Tunnel Ltd. rettigheter til å bygge byens nye kloakkanlegg. Avtalen sies å være to tredjedeler billigere enn tidligere estimert. Dette skriver Bloomberg på sine nettsider.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Uttalelsen kommer seks uker etter at Thames Water Utilities Ltd., englands største vann-selskap, valgte Bazalgette som foretrukket selskap for eierskap, finansiering, og bygging av prosjektet med en prislapp på over 50 milliarder, i følge Bloomberg.

Kloakkanlegget er på 25 kilometer og skal håndtere overvannsproblematikken i det eksisterende anlegget som ble bygget i 1858. Årlig slippes 39 millioner tonn med kloakk og annet forurenset vann ut i Thames. Anlegget skal bygges for å redusere disse utslippene og lede vannet til renseanlegg.

LUFTHAVN/ 8. november 2018

Kontrakten for Tromsø lufthavns nye terminalprosjekt er signert

– Nå er det offisielt, nå begynner arbeidet med å skape en ny arktisk hub som han bidra til økt vekst i hele regionen,» Sier Eskild Andersen. «Prosjektet har høy prioritet da trafikkveksten i nord forventes å fortsette, og vi gleder oss til å kunne få bedre kapasitet og fasiliteter i Tromsø. sier Thorgeir Landevaag, divisjonsdirektør i Avinor. Les hele saken

Til toppen