Kåret til verdens ledende vannselskap

Kåret til verdens ledende vannselskap

Det spanske selskapet Acciona Agua ble av den internasjonale vann-bransjen kåret til verdens ledende vannselskap under prisutdelingen i Madrid forrige uke.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Acciona, som i Norge deltar i byggingen av Follo-banen, jobber også med vannprosjekter over hele verden. I begrunnelsen for prisen trekkes spesilet Accions prosjekt i Manila på Fillipinene frem. Her skal selskapet designe, bygge og drifte et anlegg som skal sørge for trygt drikkevann til over seks millioner mennesker.

Over 14.000 bransjefolk fra hele verden

Acciona har i tillegg i løpet av 2016 vunnet kontrakten for det første store avsaltingsanlegget i Qatar som benytter seg av omvendt osmose, og har utviklet et avansert system for automatisert og fjernstyrt fordeling av vann til over 5,3 millioner mennesker i Marokko.

Over 14.000 bransjefolk fra hele verden deltok i avstemningen til prisen, som deles ut av bransjemagasinet Global Water Intelligence til det selskapet som har gjort seg mest bemerket for sitt bidrag til vann- og avløpsbransjen internasjonalt.

SAMFERDSELSPROSJEKTER/21. februar 2018

Stor leveranse til Norges største samferdselsprosjekt

Den bærekraftige membranleverandøren Derbigum har levert 42.000 kvadratmeter vanntrykksmembran til 10 kulverter til Norges største og mest ambisiøse samferdselsprosjekt noensinne – nemlig ferjefri E39. Les hele saken

Til toppen