Et viktig innslag på Asfaltdagen er utdeling av Årets asfaltjobb.
Et viktig innslag på Asfaltdagen er utdeling av Årets asfaltjobb. (Foto: Lemminkäinen)

Inviterer til Asfaltdagen 2018

Miljø har vært et tema som har gått igjen på Asfaltdagen de siste årene, men skjer det noe i asfaltbransjen?

  • Asfalt
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Norsk Asfaltforening arrangerer hvert år en asfaltdag. Her møtes asfaltfolk fra hele landet for å oppdatere seg på hva som skjer i bransjen og for å diskutere faget.

I år er det miljø som er i fokus og hva skjer med det i asfaltbransjen? Transportetatene har klare mål for reduksjon av klimagasser og Vegdirektør Terje Moe Gustavsen starter dagen med å fortelle om hvordan Statens Vegvesen vil nå sine mål.  Det blir mange spennende og interessante tema i løpet av dagen fra ulike aktører i asfaltbransjen.

Informasjon:

Sted: Radisson Blu, Scandinavia Hotel, Holbergsgate 30, Oslo

Tid: Torsdag 25. januar 2018

Et viktig innslag på Asfaltdagen er utdeling av Årets asfaltjobb. Den tildeles et asfaltlag som gjennom sesongen har levert kvalitetsarbeid og som har bidratt til en sikker, ryddig gjennomføring av jobben og et godt samarbeid med byggherren. Hensikten med prisen er å sette fokus på forhold som bringer asfaltfaget fremover. Det gjelder ikke minst de rundt 300 asfaltlagene i Norge, som er avgjørende for at kunden skal få levert kvalitetsvare.

VEG/22. mars 2019

SINTEF gjenoppliver Veglaboratoriet

SINTEF har bestemt seg for å satse mer på samferdsel i tiden som kommer, og har derfor «gjenopplivet» Veglaboratoriet sitt. Dette gjør de fordi de bevisst ønsker å utvikle «grønnere veier» og anleggsprosesser. De vil også påvirke folk til å velge en mer miljøvennlig transport. Les hele saken

Til toppen