Et viktig innslag på Asfaltdagen er utdeling av Årets asfaltjobb.
Et viktig innslag på Asfaltdagen er utdeling av Årets asfaltjobb. (Foto: Lemminkäinen)

Inviterer til Asfaltdagen 2018

Miljø har vært et tema som har gått igjen på Asfaltdagen de siste årene, men skjer det noe i asfaltbransjen?

  • Asfalt
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Norsk Asfaltforening arrangerer hvert år en asfaltdag. Her møtes asfaltfolk fra hele landet for å oppdatere seg på hva som skjer i bransjen og for å diskutere faget.

I år er det miljø som er i fokus og hva skjer med det i asfaltbransjen? Transportetatene har klare mål for reduksjon av klimagasser og Vegdirektør Terje Moe Gustavsen starter dagen med å fortelle om hvordan Statens Vegvesen vil nå sine mål.  Det blir mange spennende og interessante tema i løpet av dagen fra ulike aktører i asfaltbransjen.

Informasjon:

Sted: Radisson Blu, Scandinavia Hotel, Holbergsgate 30, Oslo

Tid: Torsdag 25. januar 2018

Et viktig innslag på Asfaltdagen er utdeling av Årets asfaltjobb. Den tildeles et asfaltlag som gjennom sesongen har levert kvalitetsarbeid og som har bidratt til en sikker, ryddig gjennomføring av jobben og et godt samarbeid med byggherren. Hensikten med prisen er å sette fokus på forhold som bringer asfaltfaget fremover. Det gjelder ikke minst de rundt 300 asfaltlagene i Norge, som er avgjørende for at kunden skal få levert kvalitetsvare.

GEOTEKNISK/23. februar 2018

Kalibreringsfri og tilt-kompenserende GNSS

Leica Geosystems har kommet med GS18 T, en kalibreringsfri tilt-kompenserende GNSS-antenne som ikke påvirkes av magnetisk forstyrrelser. – Med den nye roveren kommer du til på steder du ikke gjorde før, sier produktsjef Andreas Torsvik i Leica Geosystems AS. Les hele saken

Til toppen