Invitasjon for innlevering til Be Inspired-Utmerkelsen 2017

Invitasjon for innlevering til Be Inspired-Utmerkelsen 2017

Bentley Systems kunngjør invitasjon for innlevering til Be Inspired-utmerkelsene 2017 for BIM Advancements in Infrastructure. Year in Infrastructure 2017 Konferanse som avholdes i Singapore, en by som nyter global anerkjennelse for sine BIM-fremskritt.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Bentley Systems, Incorporated, en ledende global leverandør av omfattende programvareløsninger for forbedringer av infrastruktur, kunngjør i dag invitasjon for innlevering til Be Inspired-utmerkelsene 2017 Utmerkelsene, som bedømmes av en uavhengig jury bestående av eksperter i bransjen, belønner infrastrukturprosjekter som viser BIM-fremskritt som forbedrer prosjektleveranse og/eller ytelsen til driftsmidler. Frist for innlevering er 1. mai 2017.

Brukere inviteres til å sende inn sine prosjekter til Be Inspired

Be Inspired-utmerkelsene er en integrert del av Bentleys Year in Infrastructure 2017-konferanse som avholdes 10. til 12. oktober i Singapore, i Sands Expo og konferansesenter ved Marina Bay Sands, én av de mest ikoniske bygningene i Asia. Det byggtekniske designet for Marina Bay Sands ble utført av Arup og var vinneren av Be Inspired-utmerkelsen i 2010 for Innovasjon innen bygningsteknikk.

[factbox id="1"]

Alle Bentley-brukere inviteres til å sende inn sine prosjekter til Be Inspired -utmerkselsesprogrammet, uansett hvilken fase prosjektet er i – tiligfase/konsept, design, bygging eller drift. De tre finalistene i hver kategori av Be Inspired-utmerkelsene vinner en reise til Singapore for å delta i konferansen, som gjest hos Bentley Systems. Finalistene presenterer sine prosjekter ved Be Inspired-utmerkelsenes finale del under konferansen foran dommerne, bransje ledere og mer enn 100 representanter for media.

Konferansen og utmerkelsene ga enestående muligheter

- Selskapet vårt ble beæret med anerkjennelse ved Be Inspired-utmerkelsene 2016 for innovasjonene våre innen aktivaresultater og energiforvaltning. Både konferansen og utmerkelsene ga enestående muligheter til å lære fra ekstraordinære prosjekter og teknologiske innovasjoner fra hele verden, og vi fikk fantastisk anledning til å utvikle kontaktnettverket vårt. Vi synes også det var svært verdifullt å få prosjektet vårt evaluert og vurdert opp mot kolleger og konkurrenter i bransjen. Vi ser frem til å nominere flere prosjekter for Be Inspired-utmerkelsene 2017 og delta på konferansen i Singapore, sier Richard Ruth, produksjonsleder for tjenester hos Danfoss.

Artikkelen fortsetter under video.

[youtube id="PZ4IwErGDUE"]

- Jeg kjente meg som en vinner allerede før jeg gikk opp på scenen - bare det å delta ved arrangementet og være omgitt av så mange enestående, nominerte prosjektpersoner var inspirerende. Vi er svært stolte over at prosjektet vårt i kategorien Fremskritt innen kosntruksjonsadministrasjon var blant de nominerte som ble premiert ved Be Inspired-utmerkelsene i 2016. Vi verdsetter også interessen for selskapet vårt og vår innovative bruk av teknologi, fra globale medieorganisasjoner. Det var en spesiell opplevelse å få prosjektet vårt anerkjent på en global plattform foran kolleger, bransje ledere og representanter for media. Vi ser frem til å delta med en ny innsendelse i år, sier Paul Baron, øverste leder/direktør for Pacific-forretningsgruppen, GHD.

Oppnår anerkjennelse over hele det internasjonale infrastrukturmiljøet

Hver eneste nominasjon for en Be Inspired-utmerkelse oppnår betydelig og verdifull anerkjennelse over hele det internasjonale infrastrukturmiljøet. Gjennom programmet for Be Inspired-utmerkelsene oppnår deltakerne global anerkjennelse gjennom profilering av infrastrukturprosjektene sine i Bentleys Infrastructure Yearbook, som distribueres i trykt og digitalt format til nærmere 150 000 nøkkelaktører fra media, offentlig forvaltning og bransjeorganisasjoner rundt om i hele verden. I tillegg presenteres alle vinnere,finalister og prosjektnominasjoner på Bentleys nettsidefor prosjektprofiler.

Deltakerne oppnår forbedret konkurranseevne ved fremvisning til eksisterende og potensielle klienter verdiene de og deres respektive organisasjoner tilfører prosjekter gjennom sine nyskapende BIM-fremskritt. I tillegg får deltakerne mediadekning fra globale medier og støtte fra Bentleys team til markedsføring og formidling av sine respektive prosjekter til media.

DRONER/21. januar 2019

Norsk Dronesenter etablert

Helt på slutten av 2018 ble selskapet Norsk Dronesenter etablert. Selskapet har som målsetning å fasilitere for test og utprøving av dronesystemer i Norge og Europa. Utviklingen av dronesystemer holder en høy takt, men det finnes ikke mange egnede steder i Europa for test og utprøving. Les hele saken

BOMPENGER/18. januar 2019

Firepartiregjeringen: Skritt i riktig retning på bompenger

Samferdsel, bompenger og infrastruktur vies mye plass i den nye regjeringsplattformen for regjeringen utgått av Høyre, Venstre, Frp og Krf. -De signaliserer tiltak som kan få ned bompengebelastningen med om lag 1 milliard årlig. Men det gjenstår å se om folk vil merke noe til lavere bompenger i hverdagen sin, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF. Les hele saken

VEG/17. januar 2019

Nye Veier får tre nye vegstrekningar

– Nye Veier vart etablert for å bygge vegar i Noreg på ein betre og meir effektiv måte slik at vi får meir veg for pengane. Selskapet har så langt levert gode resultat. Regjeringa ønsker no å gje selskapet ansvaret for å bygge ut tre nye vegstrekningar. Eg har stor tru på at Nye Veier vil bygge ut desse strekningane på ein rask og kostnadseffektiv måte, seier samferdselsminister Jon Georg Dale. Les hele saken

Til toppen