Inspecta sikret avtale med Nexans

Inspecta sikret avtale med Nexans

Inspecta har signert rammeavtale med kraft- og telekabelleverandøren Nexans. Avtalen gjelder kjøp av kontroll- og laboratorietjenester, samt sertifisering av sveisere og sveiseprosedyrer.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Inspecta Norge har med dette sikret seg en betydelig kontrakt med en anerkjent, internasjonal aktør. Avtalen omfatter også oppdrag for Nexans utenfor selskapets anlegg.

[img id="1"]

- Kontrakten er en av de største inspeksjonskontraktene vi har underskrevet i Norge. I et presset marked har vi sammen med Nexans oppnådd en betydningsfull avtale for våre aktiviteter, sier Managing Director i Inspecta Norge, Lasse Øvreås.

- Vi ser en markant endring i markedet fra olje- og gass til aktiviteter på fastlands Norge. For et selskap som har hatt god vekst de siste årene, er det viktig at vi opplever kontinuitet gjennom avtaler som denne. Østlandsområdet blir stadig viktigere for oss, sier Øvreås.

Vi ser en markant endring i markedet fra olje- og gass til aktiviteter på fastlands Norge

Inspecta har tidligere utført arbeid ved Nexans ulike anlegg, og selskapet er godt kjent med leverandørens serviceportefølje.

Avtalen med Inspecta er en betydelig avtale for Nexans Norway AS

- Avtalen med Inspecta er en betydelig avtale for Nexans Norway AS. Vi ser frem imot et fortsatt godt samarbeid med Inspecta på tjenester som er viktige for aktiviteter ved vår fabrikk i Halden, sier innkjøpsdirektør Sten Evjeberg Hansen i Nexans Norway.

Avtalen gjelder fra november 2015, og tre kalender år med opsjon på ytterligere 2 år.

HAVN/14. november 2018

Skal bygge havn for verdens første autonome skip

Yara Birkeland er verdens første autonome skip og skal erstatte 40 000 turer med vogntog per år, mellom Herøya og havnene i Brevik og Larvik. NRC Group, ved datterselskapet ALTi Bygg og Anlegg AS, vant nylig oppdraget om å bygge den nye terminalen for skipet. Den nye havnen er avgjørende for å kunne sette nullutslipps-skipet i drift. Oppdragsgiver er Yara Norge AS. Les hele saken

Til toppen