Har vunnet en stor kontrakt på Zanzibar

Har vunnet en stor kontrakt på Zanzibar

Multiconsult har i sterk internasjonal konkurranse vunnet en treårig kontrakt for implementering av programmet ‘Zanzibar Energy Sector Support Project – Consolidation Phase’.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Kontrakten, som er finansiert av det svenske bistandsdirektoratet SIDA og har en verdi på 22 millioner SEK, ble signert med energiministeriet på Zanzibar den 4. april 2016.

Multiconsult leder et konsortium bestående av PwC, International Law and Policy Institute og IMMMA Advocates som de neste tre årene skal utvikle lovgivning, samt styrke ledelse, systemer og planlegging i energiministeriet og det statlige kraftselskapet Zanzibar Electricity Corporation (ZECO).

Kontrakten inngår i en lang rekke av fornybare energiprosjekter som Multiconsult har gjennomført på Zanzibar.

– Gjennom våre tidligfasetjenester (REAS) har Multiconsult posisjonert seg som en av de betydelige og store energirådgiverne i Øst Afrika, og bidrar til at merkenavnet Multiconsult fremstår i fremste rekke også i markeder utenfor Norge, sier Markedssjef for Energi Tom Ødegaard.

VEGTEKNOLOGI/ 9. april 2019

Informasjon i sanntid om alle på veien

– Trafikksentral sør har informasjon i sanntid fra alle som har vår teknologi installert, og som befinner seg ute på veien. Dette letter informasjon til publikum, og gir en bedre produksjonsflyt og flåtestyring for alle som gjør en jobb ute på veien – både sommer og vinter. Les hele saken

TEKNOLOGI/ 9. april 2019

Nordmann testpilot for utvikling av teknologi

– Det er klart det var moro å bli spurt, og enda morsommere å være med på prosessen. Det var mye spennende som skjedde, og mye å sette seg inn i. Men resultatet ble veldig bra, og jeg synes jo at det er litt artig å ha vært med på utviklingen. Les hele saken

Til toppen