Gjermundshaug Anlegg bygger Skurlagskrysset i Alvda

Gjermundshaug Anlegg bygger Skurlagskrysset i Alvda

Gjermundshaug Gruppen er blant de ti mest lønnsomme konsernene i Norge i sin bransje. Samtidig har Gjermundshaug Anlegg fått tilslaget på en ny storjobb.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

I konkurranse med tre andre anbydere er Gjermundshaug Anlegg tildelt jobben med å bygge det nye Skurlagskrysset mellom Riksveg 3 og Sjulhusveien i Alvdal, med tilhørende veier og infrastruktur på begge sider av krysset og jernbanen.

LAVESTE PRIS

Gjermundshaug hadde laveste pris på jobben, som har en kontraktsverdi på rundt 18 millioner kroner.

– Dette er en jobb som passer veldig godt inn i vår portefølje nå, sier en fornøyd konsernsjef Ole Gjermundshaug i Gjermundshaug Gruppen til Alvdal midt i væla. Planlagt oppstart er i høst, og tidsplanen tilsier at anlegget skal være sluttført høsten 2017.

BETYDELIG AKTØR

Målet er at GMM kan bli en leverandør til riksentreprenørene på de største anleggene, men selskapet vil også kunne inngå egne avtaler.

– Vi vet at det er behov for en aktør som kan drive ed tung masseforflytting i vårt hovedmarkedsområde, men vi har også ambisjoner om at GMM kan bidra ved store prosjekter i andre deler av landet, sier Gjermundshaug videre.

VEGTEKNOLOGI/ 9. april 2019

Informasjon i sanntid om alle på veien

– Trafikksentral sør har informasjon i sanntid fra alle som har vår teknologi installert, og som befinner seg ute på veien. Dette letter informasjon til publikum, og gir en bedre produksjonsflyt og flåtestyring for alle som gjør en jobb ute på veien – både sommer og vinter. Les hele saken

TEKNOLOGI/ 9. april 2019

Nordmann testpilot for utvikling av teknologi

– Det er klart det var moro å bli spurt, og enda morsommere å være med på prosessen. Det var mye spennende som skjedde, og mye å sette seg inn i. Men resultatet ble veldig bra, og jeg synes jo at det er litt artig å ha vært med på utviklingen. Les hele saken

Til toppen