Gjermundshaug Anlegg bygger Skurlagskrysset i Alvda

Gjermundshaug Anlegg bygger Skurlagskrysset i Alvda

Gjermundshaug Gruppen er blant de ti mest lønnsomme konsernene i Norge i sin bransje. Samtidig har Gjermundshaug Anlegg fått tilslaget på en ny storjobb.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

I konkurranse med tre andre anbydere er Gjermundshaug Anlegg tildelt jobben med å bygge det nye Skurlagskrysset mellom Riksveg 3 og Sjulhusveien i Alvdal, med tilhørende veier og infrastruktur på begge sider av krysset og jernbanen.

LAVESTE PRIS

Gjermundshaug hadde laveste pris på jobben, som har en kontraktsverdi på rundt 18 millioner kroner.

– Dette er en jobb som passer veldig godt inn i vår portefølje nå, sier en fornøyd konsernsjef Ole Gjermundshaug i Gjermundshaug Gruppen til Alvdal midt i væla. Planlagt oppstart er i høst, og tidsplanen tilsier at anlegget skal være sluttført høsten 2017.

BETYDELIG AKTØR

Målet er at GMM kan bli en leverandør til riksentreprenørene på de største anleggene, men selskapet vil også kunne inngå egne avtaler.

– Vi vet at det er behov for en aktør som kan drive ed tung masseforflytting i vårt hovedmarkedsområde, men vi har også ambisjoner om at GMM kan bidra ved store prosjekter i andre deler av landet, sier Gjermundshaug videre.

LUFTHAVN/ 8. november 2018

Kontrakten for Tromsø lufthavns nye terminalprosjekt er signert

– Nå er det offisielt, nå begynner arbeidet med å skape en ny arktisk hub som han bidra til økt vekst i hele regionen,» Sier Eskild Andersen. «Prosjektet har høy prioritet da trafikkveksten i nord forventes å fortsette, og vi gleder oss til å kunne få bedre kapasitet og fasiliteter i Tromsø. sier Thorgeir Landevaag, divisjonsdirektør i Avinor. Les hele saken

Til toppen