Hybeko – Tunnel 3390 RT.
Hybeko – Tunnel 3390 RT. (Foto: Robert Sevland)

Gikk helt til topps i sin klasse

Skiensbedriften Hybeko AS vant «Product of The Year» under den årlige “The International Awards for Powered Access” (IAPAs) i Dubai forrige uke.

  • tunnel
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Bedriften gikk med sin tunnellift Hybeko - Tunnel 3390 RT, helt til topps i sin klasse «Scissor Lifts & Vertical Masts». Prisen ble vunnet i konkurranse med verdensledende produsenter. Liften er produsert i Hybeko sine lokaler i Skien.

Liften er CE merket og produsert i henhold til det Europeiske direktivet EN 280. Tunnelliften er basert på en modell levert av Genie, som er en av verdens ledende produsenter av lifter. Av tekniske spesifikasjoner kan nevnes:

  • Kjøring i høyden med inntil 8o helling
  • Jobb lovlig og mer effektivt
  • Farlig eksos redusert til et minimum
  • To batterier og to kretser gir alltid start
Daglig leder Espen Johannessen (f.h.) og styreleder Svein Inge Forland mottar prisen av Karin Nars, medeier og styreleder i Dinolift OY, samt Rania Ali fra IAPA. Foto: Hybeko

– Prisen er en anerkjennelse av arbeidet som er gjort ift utvikling og produksjon av den nye liften, i tillegg til at Hybeko som selskap blir markedsført i hele Europa, sier daglig leder Espen Johannessen i en uttalelse.

– Prisen gjør oss ytterligere motivert til å fortsette arbeidet med å utvikle andre produkter basert på Genie-merket.

MILJØ/25. april 2019

Miljøfartsgrenser kommer og går

– Det er viktig å ha miljøfartsgrenser i tider der det produseres og virvles opp mye svevestøv. Det skjer spesielt om vinteren ved piggdekkbruk. Men også på vårparten, når veiene tørker opp, virvles  igjen mye veistøv opp, og da kan miljøfartsgrenser dempe denne prosessen. Les hele saken

Til toppen