Geodata blant Norges beste arbeidsplasser

Geodata blant Norges beste arbeidsplasser

Nok en gang er Geodata kåret til å være en av Norges beste arbeidsplasser, og som tidligere endte selskapet på en 9. plass i kategorien mellomstore virksomheter.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

- De siste årene har vi hatt fokus på å rekruttere unge talenter til vårt traineeprogram, noe vi i stor grad har lykkes med og som bidrar til at vi utvikler oss i takt med trendene, sier en stolt Geir Hansen, administrerende direktør i Geodata.

Kåringen ble gjort av konsulent- og analyseinstituttet Great Place To Work, som har innhentet medarbeiderundersøkelser blant 29800 medarbeidere fordelt på 189 bedrifter i Norge.

I geomatikkbransjen i Norge jobber det omtrent 5000 mennesker. Geodata er kontinuerlig på jakt etter flinke folk, og kompetanse innen geomatikk er etterspurt av både norsk og internasjonalt næringsliv.

- Med totalt 115 ansatte gjør vi mange tiltak internt for at vi hele tiden skal bli en enda bedre arbeidsplass for våre ansatte, samt være attraktiv og konkurransedyktig på arbeidsmarkedet. Geodata har i lang tid hatt fokus på å rekruttere dyktige mennesker til sitt traineeprogram, og i år ble fem nye ansatt. Vi er opptatt av å hente inn de smarte hodene tidlig, gi dem rom til å utvikle seg samt være en støttespiller for fremtiden, sier Hansen.

- Vi ser viktigheten av å ansette «Millenials» - de er heldigitale i tankegangen, har masse pågangsmot og har et helt annet blikk på teknologi enn generasjonene før dem, noe som gjør dem meget attraktive i ansettelsesprosessen. Et godt eksempel på dette ser vi av app-utviklingene vi har gjort det siste året, hvor flere apper, deriblant Perspektiv, ble utviklet av traineer, avslutter Hansen.

BANE/17. juli 2018

Flere avganger og bedre mobildekning på Østfoldbanen

– Vi har full forståelse for pendlernes frustrasjon over overfylte tog på mange av avgangene på Østfoldbanen. Derfor har hele jernbanefamilien satt seg ned for å bedre situasjonen. Store investeringer i ny infrastruktur vil gi et betydelig forbedring i tilbudet om noen år, men vi igangsetter nå også tiltak som raskere vil bidra til å lette presset på lokaltogene og som gir et bedre tilbud i rushtiden, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Les hele saken

Til toppen