Geodata blant Norges beste arbeidsplasser

Geodata blant Norges beste arbeidsplasser

Nok en gang er Geodata kåret til å være en av Norges beste arbeidsplasser, og som tidligere endte selskapet på en 9. plass i kategorien mellomstore virksomheter.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

- De siste årene har vi hatt fokus på å rekruttere unge talenter til vårt traineeprogram, noe vi i stor grad har lykkes med og som bidrar til at vi utvikler oss i takt med trendene, sier en stolt Geir Hansen, administrerende direktør i Geodata.

Kåringen ble gjort av konsulent- og analyseinstituttet Great Place To Work, som har innhentet medarbeiderundersøkelser blant 29800 medarbeidere fordelt på 189 bedrifter i Norge.

I geomatikkbransjen i Norge jobber det omtrent 5000 mennesker. Geodata er kontinuerlig på jakt etter flinke folk, og kompetanse innen geomatikk er etterspurt av både norsk og internasjonalt næringsliv.

- Med totalt 115 ansatte gjør vi mange tiltak internt for at vi hele tiden skal bli en enda bedre arbeidsplass for våre ansatte, samt være attraktiv og konkurransedyktig på arbeidsmarkedet. Geodata har i lang tid hatt fokus på å rekruttere dyktige mennesker til sitt traineeprogram, og i år ble fem nye ansatt. Vi er opptatt av å hente inn de smarte hodene tidlig, gi dem rom til å utvikle seg samt være en støttespiller for fremtiden, sier Hansen.

- Vi ser viktigheten av å ansette «Millenials» - de er heldigitale i tankegangen, har masse pågangsmot og har et helt annet blikk på teknologi enn generasjonene før dem, noe som gjør dem meget attraktive i ansettelsesprosessen. Et godt eksempel på dette ser vi av app-utviklingene vi har gjort det siste året, hvor flere apper, deriblant Perspektiv, ble utviklet av traineer, avslutter Hansen.

HAVN/14. november 2018

Skal bygge havn for verdens første autonome skip

Yara Birkeland er verdens første autonome skip og skal erstatte 40 000 turer med vogntog per år, mellom Herøya og havnene i Brevik og Larvik. NRC Group, ved datterselskapet ALTi Bygg og Anlegg AS, vant nylig oppdraget om å bygge den nye terminalen for skipet. Den nye havnen er avgjørende for å kunne sette nullutslipps-skipet i drift. Oppdragsgiver er Yara Norge AS. Les hele saken

Til toppen