Stad Skipstunnel.
Stad Skipstunnel. (Foto: RIF)

Frokostmøte om innovasjonsprosjekter i BAE-næringen

Rådgivende Ingeniørers Forenings ekspertgruppe Fag & Innovasjon inviterer til åpent og gratis frokostmøte for alle i BAE-næringen den 13. mars for å presentere noen av de mest nyskapende prosjektene i næringen innenfor energi, samferdsel og byggsektoren.

  • BAE
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Blant prosjektene som skal presenteres er Rema 1000-anlegget på Vagle, Stadt skipstunnel, Gol veistasjon og det prisvinnende prosjektet Stavanger Universitetssjukehus 2023. I tillegg skal Franziska Ludecher-Huber holde et foredrag om «Innovasjon i prosjektgjennomføring for mindre kraftverk».

Tania Wåge Leporowski, som er leder for ekspertgruppen Fag & Innovasjon sier følgende i en kommentar: - Det er noen svært spennende prosjekter i bransjen. Prosjektene er spesielle både med tanke på grad av digitalisering, nye gjennomføringsmodeller og innovasjonsgrad. Dette vil vi få grundig presentert på det åpne frokostmøtet neste onsdag.

For påmelding, trykk her.

VEG/22. mars 2019

SINTEF gjenoppliver Veglaboratoriet

SINTEF har bestemt seg for å satse mer på samferdsel i tiden som kommer, og har derfor «gjenopplivet» Veglaboratoriet sitt. Dette gjør de fordi de bevisst ønsker å utvikle «grønnere veier» og anleggsprosesser. De vil også påvirke folk til å velge en mer miljøvennlig transport. Les hele saken

Til toppen