Fikk tilslaget på legging av 109 000 tonn asfalt

Fikk tilslaget på legging av 109 000 tonn asfalt

Lemminkäinen Norge fikk tilslaget på legging av 84 000 tonn asfalt i kommunene Sirdal, Gjesdal og Eigersund, og 25 000 tonn i kommunene Vinje og Odda.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

- Vi er veldig glade for å kunne informere om nye kontrakter for asfaltering i kommunene Sirdal, Gjesdal, Eigersund, Vinje og Odda. Vedlikehold av veinettet er viktig og må hele tiden jobbes med for å sikre en god standard og sikkerhet på veien. Det er vi stolte av å kunne bidra med, sier Åsbjørn Skrettingland, kunde- og salgsdirektør i Lemminkäinen Norge.

Vil bli ferdigstilt i løpet av 2017

Oppdragsgiver er Statens Vegvesens region sør, og strekningene som skal asfalteres er veinettet i Sirdal og vei over mot Haukeli.

- Arbeidene starter opp til sommeren og vil bli ferdigstilt i løpet av 2017, foruten noe asfaltering i Sirdal som vil bli gjennomført i 2018. Vi gleder oss til å komme i gang, sier Skrettingland.

Av hensyn til sikkerhet vil passerende trafikk bli dirigert av trafikkdirigenter i periodene asfalteringen pågår, og det vil bli nedsatt fartsgrense forbi anleggsområdet.

- Vi vil oppfordre alle trafikanter til å vise hensyn ved passering av anleggsområdene, følge skilting og anvisning fra trafikkdirigentene. På den måten kommer alle som arbeider på veien like hele hjem, som da de dro på jobb, sier Skrettingland.

Til toppen