Elektroarbeider i Granstunnelen

Elektroarbeider i Granstunnelen

På oppdrag for Statens vegvesen jobber Aventy Technology med arbeider knyttet til elektro og styring, regulering og overvåking (SRO) på riksveg 4 mellom kommunegrensen og Jaren.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

[factbox id="1"]

I disse dager jobber rundt 15 personer blant annet med å trekke kabler inne i Granstunnelen.

De to tunnelløpene i Granstunnelen var ferdig sprengt ut i slutten av mai 2015. Siden da har det blitt gjort mye arbeid inne i de to tunnelløpene. Blant annet er det montert vann- og frostsikring, vegbanen gjennom de to løpene på 1,7 kilometer er bygget og asfalt lagt. I disse dager jobber omkring 15 representanter fra Aventi Techology med elektroarbeider inne i de to tunnelløpene.

Forutsatt at det ikke oppstår noe uventa, vil Aventi Technology bli ferdig med sin jobb på riksveg 4 i Gran før sommeren. Etter Aventi Technology er ferdig med sin jobb, skal Granstunnelen sikkerhetsgodkjenning før trafikken på riksveg 4 kan ta i bruk tunnelen.

På prosjektets side på facebook Statens vegvesen riksveg 4 Hadeland kan du se en film av noe av arbeidene som foregikk onsdag 25. januar.

JURIDISK/25. mars 2019

Kontraktene må forståes og utvikles

– I en bransje hvor beløpene veldig fort blir store, er kontraktene uten tvil avgjørende viktig. De er viktige i andre bransjer også, men kanskje spesielt viktige i bygge- og anleggsbransjen. Kontraktene må forståes, og kanskje til og med utvikles, slik at de passer til den jobben som skal gjøres. Les hele saken

ASFALT/25. mars 2019

Veidekke fortsetter sitt miljøfokus

– Veidekke hadde et felles prosjekt med Shell Bitumen som startet på slutten av 1990-tallet , der fokus var å redusere miljøpåvirkningen fra produksjon av asfalt. I dette arbeidet ble WAM-Foam utviklet, hvor man oppnådd en  betydelig reduksjon i utslippet. Slik sett var Veidekke tidlig ute – og vi fortsetter vårt miljøfokus. Les hele saken

Til toppen