Elektroarbeider i Granstunnelen

Elektroarbeider i Granstunnelen

På oppdrag for Statens vegvesen jobber Aventy Technology med arbeider knyttet til elektro og styring, regulering og overvåking (SRO) på riksveg 4 mellom kommunegrensen og Jaren.

  • vei
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

[factbox id="1"]

I disse dager jobber rundt 15 personer blant annet med å trekke kabler inne i Granstunnelen.

De to tunnelløpene i Granstunnelen var ferdig sprengt ut i slutten av mai 2015. Siden da har det blitt gjort mye arbeid inne i de to tunnelløpene. Blant annet er det montert vann- og frostsikring, vegbanen gjennom de to løpene på 1,7 kilometer er bygget og asfalt lagt. I disse dager jobber omkring 15 representanter fra Aventi Techology med elektroarbeider inne i de to tunnelløpene.

Forutsatt at det ikke oppstår noe uventa, vil Aventi Technology bli ferdig med sin jobb på riksveg 4 i Gran før sommeren. Etter Aventi Technology er ferdig med sin jobb, skal Granstunnelen sikkerhetsgodkjenning før trafikken på riksveg 4 kan ta i bruk tunnelen.

På prosjektets side på facebook Statens vegvesen riksveg 4 Hadeland kan du se en film av noe av arbeidene som foregikk onsdag 25. januar.

SAMFERDSELSPROSJEKTER/21. februar 2018

Stor leveranse til Norges største samferdselsprosjekt

Den bærekraftige membranleverandøren Derbigum har levert 42.000 kvadratmeter vanntrykksmembran til 10 kulverter til Norges største og mest ambisiøse samferdselsprosjekt noensinne – nemlig ferjefri E39. Les hele saken

Til toppen