Per Cato Larsen, Cramo (t.v.) og Christian Skodde, NRC Group (t.h.).
Per Cato Larsen, Cramo (t.v.) og Christian Skodde, NRC Group (t.h.). (Foto: Cramo)

Cramo inngår samarbeid med NRC Group

Onsdag signerte utleieselskapet en treårig avtale med NRC Group AS til en samlet verdi på 50 millioner kroner.

  • bane
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

– NRC Group viser til kraftig utvikling og har etablert seg som en viktig spiller i anleggsmarkedet. De er et spennende selskap og vi er stolte av å være med på laget, sier Per Cato Larsen, salgssjef i Cramo.

Selskapet er et av Europas ledende selskaper innen utleie av maskiner, moduler og byggutstyr.

Cramo blir en av to hovedleverandører av maskiner og utstyr til NRC Group i Norge.

– Cramo leverer smarte produkter og løsninger som NRC Group vil dra stor nytte av. I tillegg har de vist seg som en løsningsorientert og fremoverlent samarbeidspartner, sier Christian Skodde, avdelingsleder i NRC Group Norge AS.

NRC Group er en ledende grunn- og baneentreprenører med over 600 ansatte i Norge og Sverige og en omsetning på 2,4 milliarder kroner.

– Cramo har en ambisjon om å forme bygg- og anleggsbransjen, mens NRC Group sier de bygger landet. Det tror vi er en god match, avslutter Larsen.

MILJØ/25. april 2019

Miljøfartsgrenser kommer og går

– Det er viktig å ha miljøfartsgrenser i tider der det produseres og virvles opp mye svevestøv. Det skjer spesielt om vinteren ved piggdekkbruk. Men også på vårparten, når veiene tørker opp, virvles  igjen mye veistøv opp, og da kan miljøfartsgrenser dempe denne prosessen. Les hele saken

Til toppen