Changi flyplass i Singapore er kåret til verdens beste

Changi flyplass i Singapore er kåret til verdens beste

For fjerde år på rad har Changi flyplass i Singapore blitt rangert til verdens beste flyplass. Det er Skytrax som står for rangeringen som omfatter 550 flyplasser.

 • flyplass
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Changi er en av Sydøst-Asias største flyplasser, og basen til verdens mest prisbelønte flyselskap Singapore Airlines.

Salgsansvarlig i Singapore Airlines i Norge, Henrik Hanevold mener at mange bevisst velger flyløsninger som går via Changi flyplass og Singapore.

[img id="1"]

- Mange norske kunder velger å reise via Changi på grunn av kombinasjonen verdens beste flyplass og verdens mest prisvinnende flyselskap. Mange av våre kunder er på en lang reise til for eksempel Australia eller Bali, og da er det viktig at oppholdet på flyplassen blir et så behagelig pusterom på veien som mulig. I tillegg er Singapore en spennende by som mange også velger å ta en stop-over i, sier Hanevold.

Reisende via Changi flyplass kan se frem til fasiliteter som gratis WiFi, gratis kino, verdens første sommerfuglhave på en flyplass, flere temahager samt svømmebasseng.

Skytrax-rangeringen er basert på 13 millioner reisende som har vurdert 550 flyplasser i 106 land. Den omfatter 39 ulike parametere -  blant annet opplevd komfort på flyplassen og flyplass-personalets språkkunnskaper.

[img id="2"]

Skytrax - 10 beste flyplasserer i verden i 2015

 1. Singapore Changi International Airport, Singapore
 2. Incheon International Airport, Sør Korea
 3. München Flyplass, Tyskland
 4. Tokyo Haneda International Airport, Japan
 5. Hong Kong International Airport, Hong Kong
 6. Central Japan International Airport, Japan
 7. Zürich Airport, Sveits
 8. London Heathrow Airport, England
 9. Kansai International Airport, Japan
 10. Doha Hamad International Airport, Qatar

JERNBANE/ 9. november 2018

Tallet på togreiser fortsetter å øke

NSB melder at veksten i persontrafikken fortsetter. Etter årets første åtte måneder hadde NSB 8,1 prosent flere passasjerer enn i samme periode i fjor. -At veksten fortsetter år etter år er svært gledelig, sier konserndirektør i NSB persontog, Arne Fosen. Les hele saken

LUFTHAVN/ 8. november 2018

Kontrakten for Tromsø lufthavns nye terminalprosjekt er signert

– Nå er det offisielt, nå begynner arbeidet med å skape en ny arktisk hub som han bidra til økt vekst i hele regionen,» Sier Eskild Andersen. «Prosjektet har høy prioritet da trafikkveksten i nord forventes å fortsette, og vi gleder oss til å kunne få bedre kapasitet og fasiliteter i Tromsø. sier Thorgeir Landevaag, divisjonsdirektør i Avinor. Les hele saken

SKRED/ 8. november 2018

Skredsikringsprosjekt på E136 offisielt opna

– Det skal vere trygt å ferdast på norske vegar. Difor har denne regjeringa satsa mykje på skredsikring i djupe dalar og langs bratte fjell. E136 gjennom Romsdalen er ei særs viktig transportåre med mykje tungtransport. Med skredsikringa ved Horgheim, sørger vi no for betre framkome og trafikktryggleik for bilistane på denne strekninga, seier samferdselsminister Jon Georg Dale. Les hele saken

Til toppen