Changi flyplass i Singapore er kåret til verdens beste

Changi flyplass i Singapore er kåret til verdens beste

For fjerde år på rad har Changi flyplass i Singapore blitt rangert til verdens beste flyplass. Det er Skytrax som står for rangeringen som omfatter 550 flyplasser.

 • flyplass
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Changi er en av Sydøst-Asias største flyplasser, og basen til verdens mest prisbelønte flyselskap Singapore Airlines.

Salgsansvarlig i Singapore Airlines i Norge, Henrik Hanevold mener at mange bevisst velger flyløsninger som går via Changi flyplass og Singapore.

[img id="1"]

- Mange norske kunder velger å reise via Changi på grunn av kombinasjonen verdens beste flyplass og verdens mest prisvinnende flyselskap. Mange av våre kunder er på en lang reise til for eksempel Australia eller Bali, og da er det viktig at oppholdet på flyplassen blir et så behagelig pusterom på veien som mulig. I tillegg er Singapore en spennende by som mange også velger å ta en stop-over i, sier Hanevold.

Reisende via Changi flyplass kan se frem til fasiliteter som gratis WiFi, gratis kino, verdens første sommerfuglhave på en flyplass, flere temahager samt svømmebasseng.

Skytrax-rangeringen er basert på 13 millioner reisende som har vurdert 550 flyplasser i 106 land. Den omfatter 39 ulike parametere -  blant annet opplevd komfort på flyplassen og flyplass-personalets språkkunnskaper.

[img id="2"]

Skytrax - 10 beste flyplasserer i verden i 2015

 1. Singapore Changi International Airport, Singapore
 2. Incheon International Airport, Sør Korea
 3. München Flyplass, Tyskland
 4. Tokyo Haneda International Airport, Japan
 5. Hong Kong International Airport, Hong Kong
 6. Central Japan International Airport, Japan
 7. Zürich Airport, Sveits
 8. London Heathrow Airport, England
 9. Kansai International Airport, Japan
 10. Doha Hamad International Airport, Qatar

SMART CITY/12. juli 2018

Skal bidra til å gjøre byer energismarte

Den 6. juli annonserte EU at prosjektet +CityxChange er godkjent som “Smart City” fyrtårnsprosjekt. Powel er partner i prosjektet og skal bidra til at Trondheim som fyrtårnsby blir en energismart by. Prosjektet har en ramme på 20 millioner euro og teknologien skal demonstreres i inntil fem europeiske byer. Prosjektet ledes av NTNU. Les hele saken

VEG/11. juli 2018

Entreprenører skal bruke mindre salt på veiene vinterstid

– Gode kjøreforhold med mindre salt på veiene – det er vårt mål. Nå endres betalingsmodellen til entreprenørene slik at de får insentiv til å endre strategien rundt bruk av salt på norske veier. Det kommer både bilene, miljøet og entreprenørene til gode, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Les hele saken

Til toppen