Bygger ny likeretterstasjon på Ris

Bygger ny likeretterstasjon på Ris

Sporveien skal flytte strømforsyningen for T-banen fra en mobil likeretterstasjon til en ny og permanent likeretterstasjon ved Ris.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Stenger t-banen

Dette arbeidet har betydning for trafikkavviklingen, Det er nødvendig å stenge banen i dette området helgen 4. og 5.juli. Årsaken er at det må graves, støpes og legges ny kabelføring.

Det vil derfor bli kjørt erstatningsbuss mellom Majorstuen og Midtstuen, der det er omstigning til T-banen som vil betjene strekningen Midtstuen – Frognerseteren på vanlig måte.

Detaljert informasjon om opplegget for erstatningstilbudet finnes på Ruters hjemmeside. Sporveien anbefaler også bruk av Ruters reiseplanlegger.

VEGTEKNOLOGI/ 9. april 2019

Informasjon i sanntid om alle på veien

– Trafikksentral sør har informasjon i sanntid fra alle som har vår teknologi installert, og som befinner seg ute på veien. Dette letter informasjon til publikum, og gir en bedre produksjonsflyt og flåtestyring for alle som gjør en jobb ute på veien – både sommer og vinter. Les hele saken

TEKNOLOGI/ 9. april 2019

Nordmann testpilot for utvikling av teknologi

– Det er klart det var moro å bli spurt, og enda morsommere å være med på prosessen. Det var mye spennende som skjedde, og mye å sette seg inn i. Men resultatet ble veldig bra, og jeg synes jo at det er litt artig å ha vært med på utviklingen. Les hele saken

Til toppen