OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bygg Reis Deg 2015 er åpnet

Bygg Reis Deg 2015 er offisielt åpnet. Køen inn til Norges Varemesse på Lillestrøm var lang allerede før dørene åpnet klokken 10 i dag.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

VI DEKKER MESSEN LIVE

[factbox id="1"]

Her har mennesker samlet seg fra hele bygg- og anleggsnæringens hjørner.

Studenter, leverandører, entreprenører, byggherrer og mange fler er til stede for å besøke de mer enn 550 utstillerstandsene og møte spennende folk fra bransjen.

Samferdsel & Infrastruktur er på plass for å dekke messen live fra onsdag til lørdag.

Vi oppdaterer fortsløpende på våre nettsider, Twitter, og Facebook. Besøk oss også gjerne på vår stand for å slå av en prat – vi holder til på stand E01-05.

SMART CITY/12. juli 2018

Skal bidra til å gjøre byer energismarte

Den 6. juli annonserte EU at prosjektet +CityxChange er godkjent som “Smart City” fyrtårnsprosjekt. Powel er partner i prosjektet og skal bidra til at Trondheim som fyrtårnsby blir en energismart by. Prosjektet har en ramme på 20 millioner euro og teknologien skal demonstreres i inntil fem europeiske byer. Prosjektet ledes av NTNU. Les hele saken

VEG/11. juli 2018

Entreprenører skal bruke mindre salt på veiene vinterstid

– Gode kjøreforhold med mindre salt på veiene – det er vårt mål. Nå endres betalingsmodellen til entreprenørene slik at de får insentiv til å endre strategien rundt bruk av salt på norske veier. Det kommer både bilene, miljøet og entreprenørene til gode, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Les hele saken

Til toppen