Engcon stjal showet i amerikansk TV-program.
Engcon stjal showet i amerikansk TV-program. (Foto: Engcon)

Ble utnevnt til “verdens beste”

Engcon, verdensledende produsent av tiltrotatorer, fikk stor oppmerksomhet i den amerikanske TV-programmet “The World’s Greatest!...” den 20. august. I programmet fikk seerne lære mer om hvordan de forskjellige tiltrotatorene til Engcon effektiviserer gravingen og gjør arbeidsmiljøet sikrere for gravemaskinføreren. Engcon ble i tillegg utnevnt til “The World’s Greatest!...” i programmet.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Det amerikanske TV-programmet “The World´s Greatest!...“ er et populært program som fremhever unike produkter og bedrifter fra hele verden. Programmet som er inne i sin 12. sesong satte i siste utgave (261) blikket mot Engcons verdensledende tiltrotatorer. Seerne fikk i programmet et unikt bilde av hvordan tiltrotatorene bidrar til en mer effektiv graving, lavere kostnad og sikrere arbeidsmiljø. I tillegg ble deler av produksjonen vist.

– Det er fantastisk morsomt å få en såpass fin omtale i et slikt stort og populært TV-show. Nord-Amerika er et marked som vokser for hver dag, og vi er overbeviste om at våre tiltrotatorer har en lys framtid der. Det at Engcon ble utnevnt til ”The World´s Greatest!...” er nok et bevis på at løsningen vår er unik og framgangsrik sier Stig Engström, Engcons grunnlegger og eier.

TUNNEL/23. januar 2019

Verdens lengste og dypeste tunnel

– Dette blir verdens lengste og dypeste tunnel, og det tar nok en tid før denne rekorden blir slått også. Foreløpig er den budsjettert til 16,8 milliarder kroner, og den vil redusere reisetiden mellom Bergen og Stavanger med hele 40 minutter. Det er et formidabelt prosjekt vi snakker om. Les hele saken

Til toppen