Beijer Electronics lanserer nytt operatørpanel

Beijer Electronics lanserer nytt operatørpanel

Vinteren nærmer seg, temperaturene synker, men jobben skal fortsatt utføres. For utendørsarbeid gir dette utfordringer for elektroniske hjelpemidler. Dette problemet har operatørpanel-produsenten Beijer tatt på alvor. Løsningen er genial.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

[factbox id="1"]

Det robuste 15.4 tommer operatørpanelet iX T15BR er designet for bruk i utfordrende miljøer. Det nye panelet er laget for å tåle vind, sterkt sollys, snø og regn og fungerer så vel i krevende utendørs applikasjoner som i maritime- og offshore installasjoner.

Det robuste operatørpanelet iX T15BR er godkjent for Ex zone 2 (UL, IECEx, ATEX ) og har i tillegg godkjenninger fra maritime klasseselskaper (ABS, DNV, GL, LR) for bruk på fartøy- og offshoreinstallasjoner. Det robuste iX HMI panelet er konstruert for driftstemperaturer fra -30 til 70°C og støtter standardene NEMA 4 og IP66.

Programvaren iX HMI tilbyr unike kommunikasjonsverktøy. Kombinasjon av førsteklasse vektorgrafikk og smarte funksjoner gir muligheter for intuitiv betjening på stedet. For ikke å nevne de nærmest ubegrensede tilkoblingsmulighetene til annen type utstyr gjennom en omfattende liste over drivere.

BANE/17. juli 2018

Flere avganger og bedre mobildekning på Østfoldbanen

– Vi har full forståelse for pendlernes frustrasjon over overfylte tog på mange av avgangene på Østfoldbanen. Derfor har hele jernbanefamilien satt seg ned for å bedre situasjonen. Store investeringer i ny infrastruktur vil gi et betydelig forbedring i tilbudet om noen år, men vi igangsetter nå også tiltak som raskere vil bidra til å lette presset på lokaltogene og som gir et bedre tilbud i rushtiden, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Les hele saken

Til toppen