Beijer Electronics lanserer nytt operatørpanel

Beijer Electronics lanserer nytt operatørpanel

Vinteren nærmer seg, temperaturene synker, men jobben skal fortsatt utføres. For utendørsarbeid gir dette utfordringer for elektroniske hjelpemidler. Dette problemet har operatørpanel-produsenten Beijer tatt på alvor. Løsningen er genial.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

[factbox id="1"]

Det robuste 15.4 tommer operatørpanelet iX T15BR er designet for bruk i utfordrende miljøer. Det nye panelet er laget for å tåle vind, sterkt sollys, snø og regn og fungerer så vel i krevende utendørs applikasjoner som i maritime- og offshore installasjoner.

Det robuste operatørpanelet iX T15BR er godkjent for Ex zone 2 (UL, IECEx, ATEX ) og har i tillegg godkjenninger fra maritime klasseselskaper (ABS, DNV, GL, LR) for bruk på fartøy- og offshoreinstallasjoner. Det robuste iX HMI panelet er konstruert for driftstemperaturer fra -30 til 70°C og støtter standardene NEMA 4 og IP66.

Programvaren iX HMI tilbyr unike kommunikasjonsverktøy. Kombinasjon av førsteklasse vektorgrafikk og smarte funksjoner gir muligheter for intuitiv betjening på stedet. For ikke å nevne de nærmest ubegrensede tilkoblingsmulighetene til annen type utstyr gjennom en omfattende liste over drivere.

ITS/14. november 2018

Oslopakke 3 legger bedre til rette for miljøvennlige reiser

– Oslopakke 3 er en videreføring av initiativene som førte til vedtak om innføring av bompengesystem rundt Oslo. Som i andre byer har bompengeinnkreving finansiert veg- og kollektivutbygging i Oslo. Dette vil nok prege arbeidet med Oslopakke 3 også rent teknisk. Les hele saken

HAVN/14. november 2018

Skal bygge havn for verdens første autonome skip

Yara Birkeland er verdens første autonome skip og skal erstatte 40 000 turer med vogntog per år, mellom Herøya og havnene i Brevik og Larvik. NRC Group, ved datterselskapet ALTi Bygg og Anlegg AS, vant nylig oppdraget om å bygge den nye terminalen for skipet. Den nye havnen er avgjørende for å kunne sette nullutslipps-skipet i drift. Oppdragsgiver er Yara Norge AS. Les hele saken

Til toppen