Beijer Electronics lanserer nytt operatørpanel

Beijer Electronics lanserer nytt operatørpanel

Vinteren nærmer seg, temperaturene synker, men jobben skal fortsatt utføres. For utendørsarbeid gir dette utfordringer for elektroniske hjelpemidler. Dette problemet har operatørpanel-produsenten Beijer tatt på alvor. Løsningen er genial.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

[factbox id="1"]

Det robuste 15.4 tommer operatørpanelet iX T15BR er designet for bruk i utfordrende miljøer. Det nye panelet er laget for å tåle vind, sterkt sollys, snø og regn og fungerer så vel i krevende utendørs applikasjoner som i maritime- og offshore installasjoner.

Det robuste operatørpanelet iX T15BR er godkjent for Ex zone 2 (UL, IECEx, ATEX ) og har i tillegg godkjenninger fra maritime klasseselskaper (ABS, DNV, GL, LR) for bruk på fartøy- og offshoreinstallasjoner. Det robuste iX HMI panelet er konstruert for driftstemperaturer fra -30 til 70°C og støtter standardene NEMA 4 og IP66.

Programvaren iX HMI tilbyr unike kommunikasjonsverktøy. Kombinasjon av førsteklasse vektorgrafikk og smarte funksjoner gir muligheter for intuitiv betjening på stedet. For ikke å nevne de nærmest ubegrensede tilkoblingsmulighetene til annen type utstyr gjennom en omfattende liste over drivere.

TEKNOLOGI/20. februar 2018

Bygger tidsmaskin for å redusere forsinkelser i kollektivtrafikken

Stavanger-området er noe mindre snørikt enn andre deler av landet i disse dager, men forsinkelser i kollektivtrafikken har også rogalendingene kjennskap til. Mobilitetsleverandøren Kolumbus har nå gått grundig til verks for å komme forsinkelser og kundeklager til livs. Les hele saken

JERNBANE/20. februar 2018

Bedre transporttilbud i fremtidens jernbanesystem

- Regjeringen satser stort på å styrke jernbanen. Jernbanebudsjettet er i 2018 over 50 prosent høyere enn i 2013. I Nasjonal transportplan 2018-29 legges det opp til fortsatt høy vekst og store ambisjoner om å utvikle jernbanen som attraktiv transportløsning inn i fremtiden. Mitt mål i NTP-perioden er at vi passerer over 100 millioner reisende med jernbanen. Da må vi få både økt avgangsfrekvens, større kapasitet på togmateriell og en bedre infrastruktur, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Les hele saken

Til toppen