Ascella blir SmartDok AS

Ascella blir SmartDok AS

Etter 10 år har Ascella AS skiftet navn til SmartDok AS. SmartDok er langt bedre kjent enn bedriften bak produktet.

  • IT
Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

– Å rendyrke selskap og produkt som en merkevare gjør også den påbegynte internasjonaliseringen av SmartDok mye enklere. Vi ønsker med navnebytte å signalisere at SmartDok er vårt eneste fokus fremover, sier Steffen Nerdal som er både markedssjef i Norge og daglig leder i Sverige.

Gründer og CEO Bjørn Tore Hagberg skriver i en pressemelding : – I vårt møte med omverdenen har vi erfart at SmartDok er langt bedre kjent enn bedriften bak produktet. For oss er det dermed ingen tvil. Vi er kjent som SmartDok og nå er vi blitt SmartDok.

– Som Ascella har vi vært pionèrer fra Nord-Norge. Vi har jobbet oss fra ingenting, til alt vi er i dag. Vi har kjempet om, og vunnet, flere prestisjetunge priser. Vi er blitt gaseller og årets vekstbedrift. Alt dette er vi enormt stolte av, og vi vet at dette hadde ikke vært mulig uten vårt største og viktigste produkt; SmartDok, legger Hagberg til.

– De siste årene har vi hatt fokus på å bygge videre på et markedsledende produkt og en sterk merkevare innenfor bygg og anleggsbransjen. Dette fokuset skal vi fortsette å ha, forsterket. Selv om vi skifter navn blir du å kjenne oss igjen. Vi er de samme menneskene, og endrer ikke hvem vi er og hva vi står for – vi bare forenkler vårt budskap med omverden, avslutter han.

LUFTHAVN/ 8. november 2018

Kontrakten for Tromsø lufthavns nye terminalprosjekt er signert

– Nå er det offisielt, nå begynner arbeidet med å skape en ny arktisk hub som han bidra til økt vekst i hele regionen,» Sier Eskild Andersen. «Prosjektet har høy prioritet da trafikkveksten i nord forventes å fortsette, og vi gleder oss til å kunne få bedre kapasitet og fasiliteter i Tromsø. sier Thorgeir Landevaag, divisjonsdirektør i Avinor. Les hele saken

Til toppen