Annonsere

NORGES STØRSTE KVALITETSMAGASIN OG FAGPORTAL PRESIST RETTET MOT ANLEGGSBRANSJEN

Samferdsel & Infrastruktur er et fagmagasin og fagportal med hovedfokus på anleggsnæringen. Her når dere ledere og beslutningstagere på tvers av bransjen. Våre dyktige fagjournalister oppdaterer bransjen med faglige nyheter og inspirerende artikler.

Ved å gi våre annonsører skreddersydde, innsiktsfulle og dype rammer for annonser og budskap har vi åpnet mange potensielle kunders øyne. Gjennom formidling av tips, råd og forretningskritisk informasjon på ulike plan, har vi vekket interesse, skapt innsikt og en varig merverdi for våre kunder spesielt og de respektive markedene generelt.

Våre lesere er anleggsentreprenører, maskinentreprenører, arkitekter, rådgivende ingeniører, konsulenter, rådgivere, advokater, kommuner, politikere, reklamebyråer, byggherrer i offentlig og privat sektor, samt andre påvirkere og styremedlemmer.

 

Priser for annonsering i magasinet

Priser finner du i vårt Media Kit for 2017. For annonsering i magasinet, kontakt Cristian Fatah på cristian@samferdselinfra.no eller mobil +47 981 67 767.

 

Priser for bannerannonsering WEB

  Format Pr uke/brutto
     
Toppbanner forside 980 x 150 px 3 500
Toppbanner artikkelside 980 x 150 px 2 700
Skyskraper forside  180 x 500 px 3 000
Skyskraper artikkelside 180 x 500 px 2 500
Forsideboks 580 x 400 px 2 500
Artikkelboks 300 x 250 px 2 000
Logoboks 150 x 150 px 1 000

Finn ut mer om forside- og artikkelformater her.

For annonsering på fagportalen, kontakt Ole-Vidar Jensen på ole@samferdselinfra.no eller mobil +47 976 50 875.

Alle bannere må leveres i .JPG eller .GIF.

 

Priser for bannerannonsering – Nyhetsbrev

Hver torsdag sender vi nyhetsbrev til våre lesere. I nyhetsbrevet har vi 3 forskjellige annonseplasser.

For annonsering gjennom nyhetsbrevet, ta kontakt med Ole-Vidar Jensen på ole@samferdselinfra.no eller mobil +47 976 50 875.

 

TIPS REDAKSJONEN

Har du tips, pressemeldinger eller andre relevant innspill ta kontakt med redaksjonen@samferdselinfra.no eller Sarvnaz Shojaei på sarv@valuepublishing.com.

ANLEGGSARBEID/17. august 2018

Unik erfaringsdeling for bedre sikkerhet i anleggsbransjen

Sjefen i Nye Veier har samlet toppdirektørene fra Veidekke og BetonmastHæhre til felles sikkerhetsbefaring og erfaringsdeling på utbyggingen av E6 Kolomoen – Moelv. Et uvanlig, men nyttig, tiltak for å bedre sikkerhet i anleggsbransjen. Les hele saken

GODSTRANSPORT/17. august 2018

Vellykket debatt på Fullriggeren Sørlandet

På Arendalsuka 2018 inviterte Norconsult til debatt for å sikre bedre styring av godsflyt mellom sjø og jernbane. Fullriggeren Sørlandet ble fylt til randen med over 80 deltagere, deriblant politikere, havnesjefer, beslutningstagere og andre havneinteresserte debattanter og gjester. Les hele saken

INTERCITY/17. august 2018

InterCity gjennom Hamar: Bruløsning tatt ut av det vestre traséalternativet

- Alternativet med bru over Hamarbukta vil gi svært store ulemper i Hamar by. Vi anser det derfor ikke som realistisk å bygge Dovrebanen med en slik løsning. Da er det heller ingen grunn til å bruke tid og penger på å planlegge denne løsningen videre, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Les hele saken

Til toppen