Agva Kraft lanserer strøm til bedrifter

Agva Kraft lanserer strøm til bedrifter

Etter stor suksess med leveranse av strøm til private husholdninger lanseres nå Agva Kraft Bedrift. Også der skal pris, enkelhet og 100% fornybar energi være fokus.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Lavprisselskapet Agva Kraft har markert seg kraftig først på Konkurransetilsynets kraftprisoversikt og senere på Forbrukerrådets strømpris.no. Dette har ført til mange forespørsler også fra bedriftsmarkedet. Nå lanseres derfor Agva Kraft Bedrift.

- Vi har bevisst valgt å vente, sier markedsdirektør Bjørn Arctander. Dette har vært for å holde maksimalt fokus på våre lavprisprodukter for privatpersoner. Nå har vi oppnådd en solid posisjon på dette markedet og ønsker å ta et skritt videre. Således er lansering av Agva Kraft Bedrift et naturlig steg.

Det har vært viktig for Agva å også her rendyrke miljøprofilen gjennom 100% fornybar energi.

- Vi mener at verdien av å være en grønn leverandør svekkes kraftig dersom man selger strøm med opprinnelsesgaranti til noen kundegrupper og uten til andre, derfor inkluderer også bedriftsproduktene våre 100% fornybar energi. Vi mener også at dette vil være viktig for mange bedrifter i forbindelse med stadig større krav til samfunnsansvar, sier Arctander.

- Her kan kundene ta det første steget mot en grønnere profil uten at det koster noe ekstra, avslutter Arctander.

ITS/14. november 2018

Oslopakke 3 legger bedre til rette for miljøvennlige reiser

– Oslopakke 3 er en videreføring av initiativene som førte til vedtak om innføring av bompengesystem rundt Oslo. Som i andre byer har bompengeinnkreving finansiert veg- og kollektivutbygging i Oslo. Dette vil nok prege arbeidet med Oslopakke 3 også rent teknisk. Les hele saken

HAVN/14. november 2018

Skal bygge havn for verdens første autonome skip

Yara Birkeland er verdens første autonome skip og skal erstatte 40 000 turer med vogntog per år, mellom Herøya og havnene i Brevik og Larvik. NRC Group, ved datterselskapet ALTi Bygg og Anlegg AS, vant nylig oppdraget om å bygge den nye terminalen for skipet. Den nye havnen er avgjørende for å kunne sette nullutslipps-skipet i drift. Oppdragsgiver er Yara Norge AS. Les hele saken

Til toppen