Agva Kraft lanserer strøm til bedrifter

Agva Kraft lanserer strøm til bedrifter

Etter stor suksess med leveranse av strøm til private husholdninger lanseres nå Agva Kraft Bedrift. Også der skal pris, enkelhet og 100% fornybar energi være fokus.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Lavprisselskapet Agva Kraft har markert seg kraftig først på Konkurransetilsynets kraftprisoversikt og senere på Forbrukerrådets strømpris.no. Dette har ført til mange forespørsler også fra bedriftsmarkedet. Nå lanseres derfor Agva Kraft Bedrift.

- Vi har bevisst valgt å vente, sier markedsdirektør Bjørn Arctander. Dette har vært for å holde maksimalt fokus på våre lavprisprodukter for privatpersoner. Nå har vi oppnådd en solid posisjon på dette markedet og ønsker å ta et skritt videre. Således er lansering av Agva Kraft Bedrift et naturlig steg.

Det har vært viktig for Agva å også her rendyrke miljøprofilen gjennom 100% fornybar energi.

- Vi mener at verdien av å være en grønn leverandør svekkes kraftig dersom man selger strøm med opprinnelsesgaranti til noen kundegrupper og uten til andre, derfor inkluderer også bedriftsproduktene våre 100% fornybar energi. Vi mener også at dette vil være viktig for mange bedrifter i forbindelse med stadig større krav til samfunnsansvar, sier Arctander.

- Her kan kundene ta det første steget mot en grønnere profil uten at det koster noe ekstra, avslutter Arctander.

BANE/17. juli 2018

Flere avganger og bedre mobildekning på Østfoldbanen

– Vi har full forståelse for pendlernes frustrasjon over overfylte tog på mange av avgangene på Østfoldbanen. Derfor har hele jernbanefamilien satt seg ned for å bedre situasjonen. Store investeringer i ny infrastruktur vil gi et betydelig forbedring i tilbudet om noen år, men vi igangsetter nå også tiltak som raskere vil bidra til å lette presset på lokaltogene og som gir et bedre tilbud i rushtiden, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Les hele saken

Til toppen