Agva Kraft lanserer strøm til bedrifter

Agva Kraft lanserer strøm til bedrifter

Etter stor suksess med leveranse av strøm til private husholdninger lanseres nå Agva Kraft Bedrift. Også der skal pris, enkelhet og 100% fornybar energi være fokus.

Motta nyhetsbrev fra Samferdsel & Infrastruktur

Lavprisselskapet Agva Kraft har markert seg kraftig først på Konkurransetilsynets kraftprisoversikt og senere på Forbrukerrådets strømpris.no. Dette har ført til mange forespørsler også fra bedriftsmarkedet. Nå lanseres derfor Agva Kraft Bedrift.

- Vi har bevisst valgt å vente, sier markedsdirektør Bjørn Arctander. Dette har vært for å holde maksimalt fokus på våre lavprisprodukter for privatpersoner. Nå har vi oppnådd en solid posisjon på dette markedet og ønsker å ta et skritt videre. Således er lansering av Agva Kraft Bedrift et naturlig steg.

Det har vært viktig for Agva å også her rendyrke miljøprofilen gjennom 100% fornybar energi.

- Vi mener at verdien av å være en grønn leverandør svekkes kraftig dersom man selger strøm med opprinnelsesgaranti til noen kundegrupper og uten til andre, derfor inkluderer også bedriftsproduktene våre 100% fornybar energi. Vi mener også at dette vil være viktig for mange bedrifter i forbindelse med stadig større krav til samfunnsansvar, sier Arctander.

- Her kan kundene ta det første steget mot en grønnere profil uten at det koster noe ekstra, avslutter Arctander.

VANN/16. februar 2018

Vann vår usynlige ressurs

Vann er utgangspunktet for et sivilisert samfunn, men det glemmer vi. Et av de grunnleggende kravene i befolkningen er trygg drikkevannsforsyning slik at vi ikke utsettes for risiko. Men det er ingen selvfølge i fremtiden, forteller forsker Arve Heistad ved NMBU. Les hele saken

SAMFERDSELSPROSJEKTER/16. februar 2018

Kan gi halve befolkningen en grønnere bo- og transporthverdag

Ordførere og byråder fra de ni største byområdene kommer denne uken til Samferdselsdepartementet og Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Tema er de kommende forhandlingene mellom staten og byområdene om hvilke virkemidler og ressurser som skal inngå i byvekstavtalene. Målet for disse avtalene er bedre mobilitet og transportløsninger for innbyggerne, slik at veksten i persontransport tas med kollektivtransport, sykkel og gange. Les hele saken

Til toppen